Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Sony DSC-RX0
Sony
230000 HUF
5 1 1 1 4
Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Kompakt fényképezőgép / Sony DSC-RX0

Sony DSC-RX0

Sony DSC-RX0

Gyártói cikkszám: DSCRX0.CEE

Kompakt fényképezőgép

redstarredstarredstarredstargraystar 4 1 értékelő
Utoljára értékelte: Zsolt

- Teljes pixelszám: 21,0 millió


230 000 Ft
nettó: 181 102 Ft

Ez a termék nem rendelhető!
762

Rendelésre

Rögzítsen még több látomást


A határtalan képességeket erős, miniatűr vázba sűrítő RX0 élvonalbeli képalkotó teljesítményével és robusztus, mindent kibíró konstrukciójával még sokoldalúbb, akár önmagában használja, akár többkamerás rendszerekben kiegészítőkkel. Ezzel a kreatív szabadsággal szinte korlátlanok a lehetőségei.

ZEISS® Tessar T* objektív


A ZEISS Tessar T* 24 mm-es F4 objektív a nagylátószögű objektíves kialakítás ellenére nagyfelbontású, a perifériás területeken kevesebb zajjal rendelkező képeket biztosít. Ez a ZEISS objektív intenzívebbé teszi a felvételek kontrasztját és élességét. Emellett külön megvásárolható ernyő használatával jobb minőségű képeket rögzíthet, és redukálhatja a szellemkép és a becsillanás előfordulását.

15,3 MP (tényleges) 1.0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő


Az 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM csippel akár 960/1000 képkocka/mp szuper lassított felvételt és max. 1/32000 kiemelten nagy zársebességet tesz lehetővé a mozgáshoz, amely valós időben az emberek számára nem érzékelhető. A kibővített áramkör nagy jelfeldolgozási kapacitást és nagysebességű jelolvasást biztosít.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében


A Sony nagysebességű BIONZ X képfeldolgozója éppen olyan fontos, mint az objektív és a képérzékelő, mivel az érzékelő által begyűjtött fény konverziójáért felelős. Ennek köszönhetően a fotók és a videók még több természetes részlettel, valósághű formában, gazdagabb tónus-átmenetekkel és alacsonyabb zajszinttel rögzíthetők.

Távvezérlés okostelefonnal és táblagéppel


A beépített Wi-Fi segítségével akár öt RX0 kamera irányítható távvezérléssel okostelefonról vagy táblagépről. Csak le kell tölteni az ingyenes PlayMemories mobilalkalmazást a mobilkészülékre, és távvezérléssel működtethető a kamera kioldógombja, a filmrögzítés indítása/leállítása, ráadásul azonnal megkapja a rögzített anyagot. Emellett a Bluetooth funkció is használható, és lehetővé teszi a távolról történő ki-/bekapcsolást.

Még rugalmasabb felvételrögzítő rendszerek


A kompakt, letisztult, kiemelkedésektől mentes, négyszögletű készülékház előnyös kivitel az opcionális tartozékokkal való kombináláshoz. Emellett a Fejjel lefelé átfordítással való rögzítés megfelelő irányba fordítja a képet, ha adott körülmények esetén a kamerát fejjel lefelé kellene felszerelni.

Képek beállítása kiváló rugalmassággal és precízióval


Az S-Log2 a Sony tulajdonában lévő gamma beállítás, amely nélkülözhetetlen azon profik részére, akiknek poszt-produkciós rugalmasságra van szükségük, és kiterjeszti a felvételkészítés dinamikus tartományát, csökkentve a kimagasló fényerejű területek (blown-out highlights) és fekete árnyalatok összeolvadásának (black crush) előfordulását. A Picture Profile meghatározza a filmek karakterét, módosítva olyan alapvető paramétereket, mint a kromogenikus effektusok és az átmenetek beállítása. 

A felvételkészítésnek csak a képzelete szabhat határt


A kamera elég strapabíró ahhoz, hogy különféle nehézségeket támasztó környezetekben is magabiztosan készíthessen felvételeket vele. A készülékház 10 m mélységig vízálló, behatásálló akár 2,0 m magasságból való leejtésig, és présálló max. 2000 N terhelésig.

Kiváló integritás, hasznos funkciók, kompakt forma


A finom tapintású dúralumínium ház kiemelkedő részek nélkül lett kialakítva a minőség, az erősség és a kifinomultság jegyében. Noha ez a rendkívül strapabíró kamera elég kompakt ahhoz, hogy elférjen a tenyerében, olyan kényelmi funkciók vannak beépítve, mint az LCD-monitor és a könnyen használható gombok – masszív, kiváló teljesítményű készülékről van szó, amely még a legkeményebb felvételkészítési körülmények esetén sem hagyja cserben.

Max 960/1000 képkocka/mp szuper lassított felvétel


Szuper lassított felvétel max. 960/1000 képkocka/mp sebességgel a filmekben a másodperc törtrésze alatti mozgások rögzítéséhez. A 480/500 képkocka/mp és a 240/250 képkocka/mp sebességgel rögzített lassított felvételek kifinomult képeket biztosítanak közel HD minőségben a Minőségprioritás mód kiválasztásakor. Az End trigger üzemmóddal rögzítheti a döntő pillanatot szuper lassított felvételben, amely a rögzítőgomb megnyomása előtt már 2-4 másodperccel indítja a felvételt.

Tiszta HDMI kimenet 4K filmekhez


A produkciós rugalmasság érdekében a Tiszta HDMI kimenet használatával tömörítetlen videót rögzíthet külső rögzítőre tetszés szerinti formátumban és bitrátával, beleértve a tömörítetlen 4K filmet is, és monitorozhatja a felvett anyagot. A pixel binning és sorátugrás nélkül működő adatolvasás ezenfelül megdöbbentő precizitású, moirét és színeltéréseket nem tartalmazó 4K képeket biztosít.

Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel csökkentett elsötétedéssel


A 15,3 MP-es magas képpontszám ellenére a kiemelten nagy sebességű képérzékelő olyan leolvasási sebességet biztosít, hogy a kamera akár 16 képkocka/mp sebességgel is képes a sorozatfelvételt rögzíteni. Így a gyorsan elillanó szép pillanatokat vagy a pillanatnyi arckifejezéseket is megragadhatja.

Max. 1/32000 mp torzításmentes kioldózár


Az Exmor RS érzékelő rendkívül gyors leolvasási sebességének köszönhetően a max. 1/32000 mp sebességre képes torzításmentes kioldózár minimálisra csökkenti a gördülő zár jelenséget, amely egyébként torzítaná a gyorsan mozgó témákról készült felvételeket.

Válassza a professzionális minőségű XAVC S vagy AVCHD videofelvételt


Az alacsony tömörítésű XAVC S formátum kiválóan alkalmas, különösen a komoly videósok körében, a kiemelten jó minőségű, minimális zajszintű filmekhez, akár a sok mozgást tartalmazó jelenetekben is. A kamera AVCHD formátumot is kínál a könnyű szerkesztéshez és megosztáshoz.

Egyedi gombok a kreatív kényelemért


A gyakran használt funkciók beprogramozhatók tetszőleges gombokra, így személyes felvételrögzítési stílusához igazíthatja a kamerát. Azonnali, kéznél lévő hozzáférést kap a kiválasztott beállításokhoz, így gyorsabb és intuitívabb lesz a kamera működtetése.

A széles ISO-érzékenységi tartománynak köszönhetően szinte bárhol rögzíthet felvételeket.


A fényképezőgép érzékenysége akár az ISO 12800 értéket is eléri, így rendkívül gyenge fényben is éles képeket készíthet. Az Auto ISO üzemmód automatikusan megállapítja a legmegfelelőbb beállítást, de Ön manuálisan is meghatározhatja az érzékenységet, így akár a rendkívül alacsony ISO 80 értéket is választhatja. Az Auto ISO-beállítás használata mellett alsó zársebesség-határértéket is megadhat.

Előre beállított fókusz (PF) az egyszerűbb filmrögzítéshez


Filmrögzítésnél választhat az MF (manuális fókusz) és a PF (előre beállított fókusz) üzemmód között. Ha a PF módot választja, az RX0 automatikusan a kb. 1 m távolságot meghaladó tartományban lévő témára fókuszál. Ha miközben az RX0 PF módban van, aktiválja a „KÖZELI” fókuszálási tartományt, a kamera automatikusan a közeli (kb. 1 m-es tartományban lévő) témára fókuszál.

MF segéd és Csúcsérték funkció a fókusz finomításához


A fókusz finomhangolását segítve a Manual Focus (MF) Assist kinagyítja a fókuszban lévő területet, így precízebb beállítást tesz lehetővé, míg a Csúcsérték funkció az Ön által választott színnel jelöli ki a legélesebb vagy legjobban fókuszban lévő területet, így eldöntheti, hogy van-e szükség a fókusz további beállítására.

Az Automatikus kikapcsolási hőmérséklet segítségével hosszabb ideig áll rendelkezésre a filmrögzítés funkció


Kiválaszthatja azt a belső hőmérsékletet, melynek elérésekor a kamera automatikusan kikapcsol. Például állvány használata esetén rendszerint hosszabb ideig történik filmrögzítés, így tehát az Automatikus kikapcsolási hőmérséklet „High” (Magas) értékre állításával hosszabb ideig lehet felvételeket rögzíteni.

Fényképezőgép-távvezérlés támogatása


A fényképezőgépet egy USB-porton át a számítógéphez csatlakoztatva elérhetővé válik a Remote Camera Control (Fényképezőgép-távvezérlés) funkció, melynek segítségével a számítógépről készíthet fotókat vagy módosíthatja a fényképezőgép beállításait. Ehhez mindössze le kell töltenie a Remote Camera Control (Fényképezőgép-távvezérlés) alkalmazás olyan verzióját, amelyet számítógépe támogat.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony DSC-RX0 Sony DSC-RX0 Sony DSC-RX0
GyártóSony
Felbontás15,3 megapixel
Teljes pixelszám21,0 millió
Zoomtartomány min f=7,7 mm;Fotó3:2 f=24 mm;Fotó4:3 f=26 mm;Fotó16:9 f=25,2 mm;Fotó1:1 f=30,7 mm
Manuális fókuszIgen
Zársebesség min.1/32000 mp
Zársebesség max.1/4 mp
LCD méret1,5 "
Kép stabilizátorNem
Memóriakártya típus Memory Stick Micro
Micro SD
Micro SDHC
Micro SDXC
Érzékelő típusa1"-os Exmor RS® CMOS-érzékelő
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőNem
CsatlakozóAV
Micro HDMI
Micro USB
Sorozatfelvételkb. 5,5 képkocka/mp
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret59,0 x 40,5 x 29,8 mm
Súly95 g
KiszerelésKompakt fényképezőgép
Garancia12 hónap saját
Csepp, por és ütésállóIgen
Zsolt
2017. 11. 14. 13:10:58
Megjegyzés:
Magyar nyelvű használati útmutatót még nem kaptam meg.
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Kompakt fényképezőgép
PANASONIC DC-TZ90EP - Ezüst
 • - Teljes pixelszám: 21,1 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Igen
125 990 Ft
Kompakt fényképezőgép
Sony Cyber-shot DSC-RX1 Fekete
 • - Teljes pixelszám: 24,3 millió
 • - Garancia: 12 hónap saját
999 890 Ft
Kompakt fényképezőgép
Sony DSC-HX99
 • - Optikai zoom: 28 x
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
163 900 Ft

Akciós termékek


Objektív
Xeen 135mm T2.2 Cine (Nikon)
 • - Típus: Tele-objektív
 • - Szerkezet: csoport, tag
699 900 Ft
Kompakt fényképezőgép
Canon PowerShot G7 X Mark III ezüst
 • - Teljes pixelszám: 20,9 millió
 • - Optikai zoom: 4,2 x
249 890 Ft
Objektív
Xeen 85mm T1.5 Cine (Micro 4/3)
 • - Típus: Fix-objektív
 • - Szerkezet: csoport, tag
699 900 Ft
Kérem várjon!