Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Videótechnika / Akciókamera / Sony FDR-X3000R

Sony FDR-X3000R

Sony FDR-X3000R

Gyártói cikkszám: FDRX3000R.CEN

Akciókamera

graystargraystargraystargraystargraystar167 900 Ft
nettó: 132 205 Ft

darabot Kosárba
100

Rendelésre

Az akcióvideó-felvételkészítés teljesen új dimenziója


Az Action Cam ötvözi a lenyűgöző 4K képalkotást és a Kiegyenlített optikai SteadyShot nyújtotta speciális kamerarázkódás-kompenzációt. Azzal, hogy a teljes optikai útvonalat egyetlen lebegő egységként vezérli, a Kiegyenlített optikai SteadyShot jóval hatékonyabban semlegesíti a kamerarázkódás hatásait. Ez a továbbfejlesztett stabilizációs rendszer még könnyebbé teszi a csodálatosan tiszta, stabil felvételek készítését utazás vagy kerékpározás közben, illetve egyéb mozgalmas helyzetekben .

Élőképes távvezérlő az egyszerű vezérléshez


Tökéletes párosítás a sikeres felvételekért. Az élőképes távvezérlővel minden felvételi beállítást meg lehet adni, illetve a be- és kikapcsolást is el lehet végezni. A zökkenőmentes együttműködés érdekében pedig ugyanazzal az intuitív felhasználói felülettel rendelkeznek. Így bármilyen módon készít is felvételt, és bármerre is jár, a videokamera és a távvezérlő tökéletes összhangban lesz, készen az izgalmas kalandokra.

Intelligens vezérlés, barátságos felhasználói felület


Az új, felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a funkciók kiválasztása és módosítása minden eddiginél egyszerűbb. Minden menü könnyedén hozzáférhető. Élvezze az egyszerű kamerabeállítás előnyeit, és találja meg a tökéletes beállítást felvételkészítési igényeihez. A videokamera emellett okostelefonnal is be- és kikapcsolható a PlayMemories Mobile alkalmazás segítségével.

Rugalmasan rögzíthető élőképes távvezérlő


Ez az új, kompakt távvezérlő nem csupán egy csuklón viselhető kiegészítő lehet, hanem rögzítőadapterrel és egyéb felszerelhető tartozékokkal együtt használható vezérlő is. Wi-Fi® kapcsolat segítségével pedig teljes körű vezérlésre tehet szert, miközben a készüléket az új Bluetooth® funkcióval kapcsolhatja be és ki az energiatakarékosság jegyében.

Még nagyobb érzékenységű Exmor R® CMOS-érzékelő


Mountain bike-kal suhan lefelé a hegyről, nyaktörő sebességgel alkonyatkor? Hajnali kajaktúrán vesz részt? A felvétel még így is nagyszerűen sikerül a Sony Exmor R® CMOS-érzékelő alacsony fényerőnél is kiváló érzékenységének, javított képélességének és drasztikusan csökkentett szemcsésségének köszönhetően.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében


A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően hűen visszaadja a textúrákat, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. A feldolgozás felgyorsításáért felelős előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetesebb részleteket, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, legyen szó fotók vagy videók rögzítéséről.

Éles, ultraszéles ZEISS® Tessar™ objektív


Rögzítsen lenyűgöző nagy látószögű képeket a ZEISS® Tessar objektívvel, vagy válassza a standard, ugyanakkor elképesztő felvételeket. Bármelyik lehetőség mellett is dönt, mindenképpen gyönyörű felvételeket készíthet a legnagyobb kihívást jelentő sípályákon, hegyi ösvényeken, örvénylő zuhatagokon vagy kátyús aszfalton.

Állítható látószög és zoomolási szabadság


Fedezze fel az újfajta rugalmasságot, amellyel akciófelvételeit drámai effektusokkal és további izgalommal teheti színesebbé. A látószög esetében például a „Kis”, „Közepes” vagy „Nagy” lehetőségek közül választhat. Emellett a könnyedén módosítható zoom üzemmód segítségével felvételkészítés közben változtathatja meg a zoomot.

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé


Tegye még jobbá a nagyszerű filmeket a lenyűgöző hangzás segítségével. A beépített sztereó mikrofon lehetővé teszi, hogy a kalandjai hangjait kétsávos sztereóban, természetes módon rögzítse. A csökkentett zajszintű, tiszta hangzás még a legkifinomultabb filmfelvételeket is jobbá teszi.

4K idősűrítéses felvétel


Az idősűrítéses felvételkészítéssel könnyedén rögzíthet idősűrítéses filmeket a megadott időközönként rögzített, kiváló minőségű 4K-fotókkal. Az Action Cam Movie Creator (5.1 verzió Windows rendszerhez, 3.1 verzió Mac® rendszerhez) vagy Action Cam alkalmazás ( 2.0-ás verzió) egyszerűen alakítja át ezeket a képeket lenyűgöző idősűrítéses filmekké.

Highlight Movie Maker arcérzékeléssel


Fedezze fel, mennyire egyszerűen használható az integrált Highlight Movie Maker az arcérzékelés funkcióval a videokamerán végzett automatikus szerkesztéshez. A Highlight Movie Maker emellett számos jelenettípust támogat – nemcsak a sporteseményeket, hanem a mindennapos helyzeteket és az utazást is –, és automatikusan kiválasztja a felvétel legfontosabb pontjait, hogy ezekből kiemelt jelenetekből álló, háttérzenével kísért kisfilmet hozzon létre. Az eredményt azonnal megoszthatja okostelefonja segítségével.

Kézi vezérlés a kifinomult filmes stílus érdekében


Fedezze fel a kifinomult felvételkészítési funkciókat a magával ragadó akciófilmekért, amelyeket aztán büszkén oszthat meg családjával, barátaival és rajongóival. Használja a speciális manuális beállításokat, például a fehéregyensúlyt és az AE-beállítást, és optimalizálja a fényerőt és az árnyalatokat, hogy a könnyebb videószerkesztés érdekében a képek illeszkedjenek más videokamerák képeihez. Csillogtassa meg képességeit és stílusát rendezőként és akciósztárként is.

Live Streaming a Ustream® segítségével


Ossza meg élményeit a sípályákról és a gyilkos hullámok közül, valós időben. Adatátvitellel ossza meg a jeleneteket a történésük pillanatában, kiváló képminőségben és hanggal.

120 képkocka/mp Full HD-felbontás mellett a lassított videókhoz


A 120 képkocka/mp nagy képkocka-sebességű, Full HD-felbontású felvételkészítésnek köszönhetően a gyors mozgású események minden apró részlete látható lesz az egyenletes mozgású lassított felvételeken.

Sorozatfelvétel-készítés


Gyors akciók rögzítése a sorozatfelvétel funkcióval. Lehetővé teszi akár nyolc kiváló minőségű felvétel elkészítését egy trükkről vagy mutatványról, így tökéletes funkció azok számára, akik szeretnek visszatekerni, és kielemezni a saját stílusukat. A beállítás 10 képkocka/mp, 5 képkocka/mp vagy 2 képkocka/mp lehet.

Motion Shot LE


Örökítsen meg egy teljes akciójelenetet egyetlen képkockán. Ez a funkció egyesített képet készít a mozgásban lévő tárgyról, amelyhez különböző beállítások alkalmazhatók a különböző sorozatsebességekhez (10 képkocka/mp, 5 képkocka/mp és 2 képkocka/mp).

Többkamerás vezérlés


Használjon akár öt készüléket izgalmas talajról készített vagy fejjel lefelé rögzített felvételekhez. Könnyedén vezérelheti valamennyi készüléket az élőképes távvezérlővel vagy a PlayMemories Mobile alkalmazással, okostelefon segítségével.

Időkód/felhasználói képkockaadatok a professzionális stílusú szerkesztéshez


Az időkód és a felhasználói képkockaadatok (TC/UB) elengedhetetlen részét képezik a magas szintű képszerkesztésnek. Az időkód funkció a precíz, magas szintű videoszerkesztés érdekében a képadatok között rögzíti az órákat/perceket/másodperceket/képkockákat. A felhasználói képpont funkció nyolc számjegyű számként rögzíti a dátumot/időt/jelenetszámot stb., és hasznos lehet a két vagy több videokamerával rögzített videók szerkesztéséhez.

Action Cam Movie Creator a könnyed kreatív szerkesztéshez


Készítsen még fantasztikusabb filmeket az Action Cam Movie Creator segítségével. Gyorsan és egyszerűen hozhatja létre és szerkesztheti a videókat az olyan funkciók széles választékával, mint a 4K idősűrítéses videó és a lassított videó. A Movie Rotation funkcióval a videofelvételek 90˚-kal el is forgathatók az óramutató járásával megegyező vagy éppen ellentétes irányba, a Multi-View funkció segítségével pedig akár négy – különböző kamerák által egyszerre rögzített – videofelvétel-részletet is egyesíthet, osztott képernyős felvételt létrehozva.

Praktikus folyamatos felvétel


A folyamatos felvételnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A folyamatos felülírásos felvétel időtartama 5, 20, 60 vagy 120 perc, illetve „végtelen” lehet. Használja a sorsdöntő pillanatok rögzítésére, hogy ne kelljen a tárhely kifogyása miatt aggódnia.

Action Cam alkalmazás


Az intuitív mobilalkalmazással bárhol és bármikor „bizonyíthat” – egyszerű videoszerkesztés az idősűrítéses felvétel, a lassított/gyorsított felvétel és a vezeték nélküli videofájl-átvitel segítségével.

Víz alatti tok az alapfelszereltség részeként


Merüljön az Action Cam kamerával akár 60 m-es mélységbe a tartozék víz alatti tokkal – egyéb felszerelésre nincs szükség. A sík panelnek köszönhetően a kamera összes gombja könnyedén kezelhető a készülékházon keresztül. Emellett védelmet biztosít a masszív, kompakt videokamera számára az ütésekkel, nedvességgel, rozsdával, porral és homokkal szemben. Élvezze a gondtalan vízi kalandokat, és fedezzen fel bátran nehezebb terepeket is.

Ellenálló ház a kihívást jelentő körülményekhez


Az Action Cam háza önmagában is fröccsenés- és fagyálló, a tartozék víz alatti tokkal pedig por-, ütés-, illetve 60 méteres mélységig vízálló is. Így akár túrázni indul egy esős napon, akár síelni, snowboardozni, dirt bike videókat készíteni, meglovagolni a hullámokat vagy éppen a tenger mélyét felfedezni, az Action Cam kihívást jelentő körülmények közé tervezett, ellenálló kialakítása méltó társa lesz.

Még nagyobb kényelem


A beépített állványfoglalattal gyorsan az állványra rögzítheti Action Cam kameráját a stabil felvételek érdekében. Ráadásul már USB-csatlakozók is megtalálhatók a videokamera hátulján a még könnyebb tartozékcsatlakoztatás érdekében.

Memory Stick Duo™/SD-kártyahely


A memóriakártya-nyílás a Memory Stick Micro™ (M2) és Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card5 (legalább Class 4 besorolású) memóriakártyák kezelésére képes. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő és a számítógépével kompatibilis kártyát. (A memóriakártyák külön megvásárolhatók.)

Kiegészítő jelzőfények a videokamera állapotának könnyű ellenőrzéséhez


Az Action Cam készüléken három jelzőfény található: a videokamera elején, tetején és hátulján. Mostantól bármelyik irányból könnyedén ellenőrizheti a felvétel állapotát, valamint a hasznos emlékeztető sípolás hangját is meghallhatja.

Jelenítse meg az Action Cam útvonalát


Az előző modelleknél jól ismert beépített GPS szintén rendelkezésre áll. Az Action Cam Movie Creator használatakor megjeleníthető a filmen a hely nyomon követése és a sebességmérő. Ez lehetővé teszi a GPS Data Overlay on Video funkció számára a sebességadatok beolvasását, és egy új, a sebességadatokat és egyéb információkat is megjelenítő videofájl létrehozását.

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X


Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R Sony FDR-X3000R
GyártóSony
Súly114 g
Vízállóság tokkal60 m
Gyújtótávolság (35 mm)17/23/32 mm
Rekeszértékf/2.8
SzenzorméretCMOS
Támogatott videóformátumokMP4
Támogatott videotömörítésekH.264
Állóképfelbontás12 megapixel
Sorozatfelvétel (burst mód)10 fps
KijelzőIgen
Vezeték nélküli csatlakozásokBluetooth
Wi-Fi
Támogatott felbontásFull HD 1080p / 100 fps
Full HD 1080p / 120 fps
Full HD 1080p / 60 fps
Ultra HD 2160p
Extra szolgáltatásokGPS
Sorozatképek
Akkumulátor kapacitása1240 mAh
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Akciós termékek


Professzionális videokamera
Sigma fp váz
  • - Bajonett: L-bajonett
  • - Felbontás: UltraHD
649 889 Ft
Professzionális videokamera
Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K
  • - Bajonett: Canon EF
  • - Felbontás: 6K
796 900 Ft
Kérem várjon!