Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Videótechnika / Stabilizátor / Zhiyun Smooth 4

A Zhiyun-Tech Smooth-4 okostelefon-stabilizátort úgy tervezték, hogy filmes stílusú funkciókat nyújtson azoknak a tartalomkészítőknek, akik mobiltelefonjukat videofelvételhez használják. Az ingyenesen letölthető ZY Play alkalmazással használva a kezelőpanel lehetővé teszi az Android és az iOS felhasználók számára, hogy mind a gimbal, mind az okostelefon kamerájának olyan funkcióit vezéreljék, mint a fókusz, a zoom, a time-lapse, és az állókép beállításait. A Smooth-4 kezelőszerveivel ritkábban kell megérintenie a telefon képernyőjét, ezáltal minimalizálva a felvétel közbeni nem kívánt meglökés esélyét. A dedikált "Vertigo" funkció emulálja a sok filmes számára kedves perspektívaváltó dolly/zoom effektet. A ZT Smooth-3-hoz képest a Smooth-4 kezelőszervei ergonomikusabban vannak elrendezve és jobban látható ikonokkal vannak ellátva. A Smooth-4 emellett rendelkezik lényegesen nagyobb fókusz-/zoomtárcsával, PhoneGo üzemmóddal az akció gyors megragadásához, több time-lapse funkcióval, és objektumkövetéssel. Mivel a Smooth-4 képes akár 210 g súlyú és akár 85 mm széles okostelefonok támogatására, szinte minden mobiltelefonnal kompatibilis.

A filmkészítő-központú dizájnra utal még a Smooth-4 nagy fókusztárcsáján lévő tanújel, amelyet vonalba lehet igazítani a mintázott sávon lévő fókuszjelekkel. A tárcsa a fogantyú bal oldalán található, jobb alsó sarkában egy gombbal, amely lehetővé teszi a fókusz és a zoom funkció közötti váltást, és a gomb lámpája jelzi a zoom módot. Görgessen és nyomja meg a gombot a központi Menü/Vissza gombbal történő beállítások kiválasztásához, vagy válassza a Paraméter megjelenítése gombot a közeli felvétel, az állókép és a teljesen automatikus mód közötti váltáshoz. A Smooth-4 300°-os panorámaképet (pan) és 240°-os billentést (tilt) és tekerést (roll) kínál az akciófelvételek gyors rögzítéséhez, vagy nyugodtabb jeleneteknél a sima csúszáshoz. Válasszon a Panorámakövetés, a Zárolás, a Teljes követés vagy a teljes sebességű PhoneGo mód közül a tengelyvezérlés szintjének beállításához felvétel közben.

A lítium-ion akkumulátorokkal működő Smooth-4 maximális működési ideje akár 12 óra. A fogantyún található USB Type-C port segítségével külön rendelkezésre álló tápegységet adhat hozzá, hogy a felvételi idő még hosszabb legyen. A LED-képernyő jelzi a fennmaradó energiát, és egy kimeneti port lehetővé teszi a telefon töltését, miközben a stabilizátorral fényképez. A Zhiyun-Tech Smooth-4 okostelefon-stabilizátor mini állványt, hordtáskát és USB-kábelt tartalmaz. A fogantyú alján található 1/4"-20-as belső menettel fel lehet szerelni a stabilizátort a mellékelt állványra vagy más tartóra, vagy kompatibilis tartozékot lehet csatlakoztatni.

Főbb jellemzők


  • Támogatja a legfeljebb 210 g súlyú és legfeljebb 85 mm széles okostelefonokat
  • Nagy, filmes stílusú fókusz/zoomtárcsa tanújelzéssel
  • Használja az ingyenesen letölthető ZY Play alkalmazással iOS/Android telefonok egyes funkcióinak vezérléséhez
  • "Vertigo" effektus és gyors reagálású PhoneGo módok
  • Több time-lapse és követési mód választás
  • 300°-os pan, 240°-os tilt és 240°-os roll
  • 12 órás futásidő; külső tápegység használatának képessége
  • Töltheti a telefont működés közben

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4 Zhiyun Smooth 4
GyártóZhiyun
VálltámaszNincs
Fókusz követésNem
MellényNincs
LCD csatlakoztatásNem
KivitelElektronikus
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

Ehhez a termékhez nem tartozik hitelkalkulátor!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Kérem várjon!