Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Számítástechnika / Hálózati eszköz / Access point és Bridge / ZyXEL NWA5123-AC tápegység nélkül

ZyXEL NWA5123-AC tápegység nélkül

ZyXEL NWA5123-AC tápegység nélkül

Gyártói cikkszám: NWA5123-AC-EU0101F

Access point és Bridge

graystargraystargraystargraystargraystar

- Átviteli sebesség: 10/100/1000 Mb/s
- Portok: 1 db
- Típus: Vezeték nélküli


83 730 Ft
nettó: 65 929 Ft

Ez a termék nem rendelhető!
363

Rendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

802.11ac és 11n Unified hozzáférési pont


Oldja meg a holnap WLAN problémáit ma


A Zyxel NWA5120 sorozat 802. 11n/ac Unified hozzáférési pontja ideális és hosszú távú WLAN megoldást jelent a feltörekvő üzleti vállalkozások, a vendéglátó helyek vagy az oktatási intézmények számára. A kettő-az-egyben önálló/vezérelt AP kivitel segítségével a felhasználók először önálló AP módban használhatják a készüléket, majd a Wi-Fi igény növekedésével vezérelt AP módra válthatnak. A sorozatot piacvezető technika bevonásával tervezték azért, hogy az IT terhelés csökkentése érdekében problémamentes vezeték nélküli minőséget biztosítson. A beépített antennák és a jel kimenet finomhangolásának köszönhetően az RF tervezés könnyebbé, a lefedettség pedig teljes körűvé válik. A készülék ezen kívül olyan funkciókat is támogat, mint a dinamikus csatornaválasztás, a terhelés elosztás, és a kiváló Wi-Fi élményt segítő előhitelesítés.

Előnyök


A mennyezetre szerelhető kivitelezéssel beleolvad a környezetbe


A Zyxel NWA5120 sorozat a hagyományos business routerektől eltérő, mennyezetre szerelhető lesimult „füstjelző” kivitelezésével jobb lefedettséget és teljesítményt nyújt. A PoE AP kialakítású multifunkciós NWA5120 sorozat minden problémát megold a belső és külső antennái segítségével, melyek feljavítják a vezeték nélküli teljesítményt és kizárják a lefedettség holttereinek lehetőségét. Ezen felül a jel kimenetek finomhangolásának köszönhetően az RF tervezés könnyebbé, a lefedettség pedig teljes körűvé válik, főleg a vendéglátási és az oktatási környezetek számára.

A Zyxel NWA5120 Sorozatát úgy tervezték, hogy a szellőzőtérbe is beépíthető, környezetbarát anyagokból készült és nem bocsát ki károsanyagot – ez a biztonságos kialakítás még tökéletesebbé teszi nyilvános beltéri helyeken való telepítésre.

A Zyxel ONE Network élmény


Annak érdekében, hogy a felhasználók megszabaduljanak az ismétlődő munkafázisokból álló beállításoktól, a Zyxel ONE Network-öt úgy tervezték, hogy a beállítás, az üzemeltetés és a problémamegoldás a lehető legegyszerűbb legyen, így a vásárlók inkább a vállalkozásépítésre koncentrálhatnak. A Zyxel ONE Network könnyen használható szolgáltatáscsomag, fő elemével, a Zyxel ONE Network Utility (ZON Utility) segédeszközzel villámgyorsan telepíthető a hálózat. A ZyxelL Smart Connect segítségével a hálózatba kapcsolt ZyXEL készülékek felismerik egymást, karbantartásuk pedig távvezérelt, így például egy kattintással újraindíthatók vagy kikapcsolhatók. A Zyxel ONE Network újraértelmezi a hálózatintegrációról alkotott eddigi elképzeléseket, mivel a switchtől kezdve a Wi-Fi hozzáférési ponton át az átjárókig minden berendezés központilag irányíthatóvá válik.

Könnyű átállás az önálló és vezérelt módok között


A Zyxel NWA5120 hozzáférési pont sorozata kettős funkciójú kialakításának köszönhetően nem csak egy önálló hozzáférési pontként üzemel, hanem a vezeték nélküli LAN vezérlő segítségével egy erős vezérelt, központosított irányítású WLAN megoldást is kínál arra az esetre, ha a Wi-Fi igény megnő, illetve automatikus AP hozzárendelésre is képes mind LAN mind WAN kapcsolaton. Telepítés és beüzemelés után, az AP-k automatikusan megkeresik a vezeték nélküli LAN vezérlőt, majd kapcsolatot létesítenek vele. A CAPWAP protokoll használatával a vezérlő és az AP-k közötti kapcsolatokat a meglévő LAN infrastruktúra megváltoztatása nélkül lehet létrehozni.

Ultragyors Gigabit Wi-Fi élmény


A legújabb 802.11ac szabványnak megfelelő NWA5123-AC amellett, hogy akár 1200 Mbps-os sebességet nyújt, fejlett antenna kivitelezésének köszönhetően képes a jel optimalizálására is, melynek segítségével több párhuzamos video adatfolyamon keresztül a lehető legjobb felhasználói élményt hozza el, így minimalizálva a hálózat terhelését. Ezen felül, az egyidejű kétsávos támogatásával az NWA5123-AC egyszerre szolgálja ki a 2.4 GHz-et és 5 GHz-et használó klienseket is, ami azt is jelenti, hogy a készülék tökéletes megoldást nyújt olyan forgalmas alkalmazások számára, melyek a vendéglátás, az oktatás, vagy az üzleti élet során fordulnak elő.

Könnyű és azonnali felszerelés az optimalizált WLAN élményért


Az NWA5120 sorozat az APFlexTM segítségével leegyszerűsíti a vezérelt/önálló hozzáférési pontok konfigurációját, melyeket automatikusan integrál a hálózati környezetbe, valamint szükségtelenné teszi a telepítés előtti munkafolyamatokat. Az optimalizált vezeték nélküli élményt többek közt az NWA5120 sorozat a dinamikus csatornaválasztó (DCS), a terhelés elosztó, és a Smart Client Steering szolgáltatások biztosítják.

A dinamikus csatornaválasztóval (DCS) beüzemeléskor elkerülhető a szomszédos csatornákból vagy csatornaátfedésekből fakadó zavar, amíg a terhelés elosztás segítségével az adminisztrátorok beállíthatják az egyes hozzáférési pontokhoz tartozó kliensek maximális számát is. Továbbá, a Smart Client Steering szolgáltatás által kiválasztható a sáv, beállítható a jelküszöb, valamint a sávelosztás is kezelhető a stabil, megbízható kapcsolat fenntartása érdekében. A sávválasztó és jelküszöb funkciók ellenőrzik az egyes vezeték nélküli kliensek teljesítményét és a legkevésbé zsúfolt sávhoz, valamint a jobb jellel rendelkező AP-hez irányítják őket. A sávelosztó mód megtalálja a dual-radio klienseket és ezeket a klienseket a hozzáférési pont 2.4 GHz-es és 5 GHz-es sávjain osztja el. Ezeknek a fejlett funkcióknak köszönhetően az NWA5120 sorozat kényelmes, egyenletes és zavartalan vezeték nélküli hozzáférési élményt képes nyújtani.

Kiemelt funkciók


Ultra-fast Speed

Az NWA5123-AC egy olyan 2x2 802.11ac hozzáférési pont, amely Gigabit Wi-Fi élményt nyújt. Az egyidejű kétsávos támogatás megfelel a járulékos BYOD igénynek, hogy minél több klienst legyen képes ellátni azonos jel lefedettséggel a 2.4 GHz-es és 5 GHz-es sávon is. A nagy sávszélességű adatok - mint például a video vagy hang streamelés – továbbítása akadálymentesen történik.

WPA2 vállalati tanúsítvány

Az NWA5120 készülékek ipari WPA2 vállalati tanúsítvánnyal bírnak, és támogatják a kiterjeszthető bejelentkeztető protokollok (EAP) széles skáláját. Könnyen integrálhatók a már használatban lévő RADIUS szerverekbe.

ZyMesh

A vezeték nélküli mesh egy, a hozzáférési pontokból automatikusan kialakuló dinamikus vezeték nélküli mátrix. Az e célból életre hívott Zyxel ZyMesh protokollal egyszerű beállítású, optimalizált kezelésű és fokozott megbízhatóságú vezeték nélküli kapcsolódási hálózat teremthető.

Vezeték nélküli Layer-2 izoláció

A Layer-2 izoláció oly módon védi a magánhálózatokat a vendégfelhasználóktól, hogy a megosztott eszközökre a belépést csak a nyilvános hálózati részen engedélyezi. Az intra-BSS blokkolás megakadályozza, hogy az ugyanazon hozzáférési pontot használó Wi-Fi-zők láthassák egymást, vagy hozzáférhessenek egymás adataihoz.

Zyxel AP konfigurator

Ha sok hozzáférési pontot kell telepíteni, a beállítás ismétlődő munkafázisai időt és energiát emésztenek fel. A Zyxel AP Configurator (ZAC) felhasználói sablonokat kínál, melyeket több hozzáférési ponthoz rendelve, három lépésben megoldható a kötegelt firmware frissítés és a profilok biztonsági mentése. Jelentősen csökken a beállításra szánt idő és energia.

Zyxel One Network csomag

Hogy az üzemmenetet gördülékennyé tegye, az NWA5120 sorozat készülékcsalád tartalmazza a Zyxel One Network (ZON),programcsomagot, mellyel a rendszergazdák egyetlen felületen oszthatják ki több hozzáférési pont IP-címeit.
Ezzel a megoldással elkerülhető a felszerelés előtti, minden hozzáférési pontra külön-külön történő bejelentkezés és IP kiosztás.

Zyxel APFlex™

A Zyxel APFlexTM tartalmazza a Zero-touch hozzáférési pont üzemmódváltót, valamint az automatikus IP konfigurátort. A Zero-touch alkalmazása esetén a berendezés ellenőrzi, hogy van-e Zyxel kontroller a közelben, és választ a vezérelt/önálló üzemmódok közül. Az automatikus IP konfigurátor letiltja a kézi beállítást, a hozzáférési pont így automatikusan statikus vagy dinamikus IP-címre áll be. E két szolgáltatással az rendszergazdák két kritikus beállítástól szabadulnak meg, és fontosabb beállítási teendőkre koncentrálhatnak.

Zyxel Wireless Optimizer

Zyxel Wireless Optimizer (ZWO) ) olyan hasznos, központi üzembe helyező program, mely a tervezéstől a beszabályozáson át a karbantartásig ellátja a hozzáférési pontok alkotta hálózatot. Használatával a tervezők már előre meghatározhatják a telepítendő hozzáférési pontok helyét és számát, felszerelés közben pedig a ZWO lefedettségi térképpel segíti a készülékek elhelyezését.
Később a rendszeradminisztrátorok a ZWO térképén megjelenítve férhetnek hozzá a hozzáférési pontok fontosabb adataihoz, így a használatban lévő csatornák, az újrapróbálkozások, és a kerethibák számához. A felhasználóbarát ZWO időtakarékos, és gyors megoldásokat kínál a hálózati problémákra.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

ZyXEL NWA5123-AC tápegység nélkül ZyXEL NWA5123-AC tápegység nélkül ZyXEL NWA5123-AC tápegység nélkül ZyXEL NWA5123-AC tápegység nélkül
GyártóZyxel
Átviteli sebesség10/100/1000 Mb/s
Garancia24 hónap saját
Portok1 db
TípusVezeték nélküli
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Access point és Bridge
D-Link DWL-6610AP
  • - Átviteli sebesség: 10/100/1000 Mb/s
  • - Portok: 1 db
89 789 Ft
Access point és Bridge
TP-Link EAP225 AC1200 plafonra szerelhető
  • - Átviteli sebesség: 10/100/1000 Mb/s
  • - Portok: 1 db
25 149 Ft
Access point és Bridge
TP-Link TL-WA1201 AC1200 Wireless Acces Point
  • - Átviteli sebesség: 10/100/1000 Mb/s
  • - Portok: 1 db
18 990 Ft
Kérem várjon!