Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Új Tether Tools termékek: Rock Solid Master Side Arm és Low Boy Roller

2017.07.11. 13:57
Címkék: tether
Szerző: Gergő


Rock Solid Master Side Arm

A Tether Toolstól a teljesen megújult Rock Solid Master Side Arm teljesen ideális, hogy a laptopot a Tether Table Aeroval egy oszlophoz vagy állványhoz biztonságosan rögzíthesd. Ez praktikus lehet, ha nincs lehetőséged még egy külön állványnak helyet biztosítani, egyszerűen a fényedhez rögzíted. Ez az egyszerű megoldással könnyen rögzítheted a fényképeződ, egy kis monitort vagy egyéb kiegészítőket.

 
Megnézem a terméket-> Rock Solid Master Side Arm


Rock Solid Low Boy Roller

A Low Boy Rollet tökéletes párosítás a Tether Table Aero megoldásokhoz. Hihetetlenül könnyen gurul, tökéletes magasság beállítással rendelkezik, egyaránt elengedhetetlen stúdióban és külső helyszínen egyaránt. Megnézem a terméket-> Rock Solid Low Boy RollerTe hogy dolgozol? Küld ez a saját összeállításod és nyerj!

Pályázati kiírás:

Készíts egy képet a saját Tether-megoldásodról! Küldd el nekünk 2017. augusztus 31-ig az info@tripont.hu címre az elérhetőségeiddel együtt, és kezdd az őszt egy profi fotózással!

Feltételek:

• Egy személy maximum 3 képpel nevezhet.

• A győztes a Facebook-szavazatok (like-ok) alapján nyer. Augusztus 31-ig folyamatosan töltjük fel őket.

• Tether Tools terméknek kell a képen szerepelnie!

Díjak:

Egy általad szervezett fotózás támogatása Phase One középformátumú rendszerrel, profi stábbal és Profoto világítással helyszínen vagy stúdióban.Kérem várjon!