menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

 

150 megapixel a kezedben

 

2019-ben indult programunk, amikor a MOME művészeti egyetem új campusán megrendezett, Phase One XT kamerarendszer exkluzív bemutatónapon Peti Balázs, a Tripont ügyvezető igazgatója nyilvánosságra hozta a Tripont Talent Program részleteit.

A Tripont, a Phase One magyarországi képviselete lehetőséget biztosít kreatív szakembereknek, hogy a saját elképzeléseik alapján megvalósítsanak egy fotóművészeti projektet a legújabb Phase One IQ4 150 megapixeles, digitális hátfal köré épülő Phase One XF kamerarendszerrel.

A kezdeményezés célja a középformátumú kamerarendszer népszerűsítése és a hazai fotósok sokszínű látásmódjának bemutatása.

A Phase One XF rendszer kivételes eszköz az alkotói gondolatok kifejezésére, lehetőséget ad a művészeknek, hogy projektjeiket nemzetközileg is piacképes műtárgy minőségben valósítsák meg.

A fotózáshoz technikai és digitális asszisztenciát biztosítunk, illetve a kamerarendszer rendelkezésre bocsátása mellett – igény esetén – Profoto világítási rendszerekkel és on-location megoldásokkal, vagy stúdió használati lehetőséggel is támogatjuk a projektek minél tökéletesebb elkészítését.

A Tripont – hagyományaihoz hűen – továbbra is részt vállal a művészeti mecenatúra területén, fenntartjuk és folyamatosan bővítjük az alkotók számára személyre szabott technikai támogatási programjainkat.

Kapcsolat: Daniel.Bedo@tripont.hu