menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

LÍZING

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Lehetőségem van lízingelni?

Igen. Ha szükséged van új vagy használt felszerelésre, de megterhelne egyszerre a nagy kiadás, segítünk! Egyszeri befektetés helyett havi/negyedéves kiszámítható részleteket kínálunk. Ha nagyobb fotós vagy videós beruházásra készülsz, akkor sem kell több százezer forintot egyben kifizetned. Keress minket, együtt megtaláljuk a legjobb megoldást.

 

Milyen konstrukciót kínálunk?

Egy digitális hátfal, vakuszett, stúdió-berendezés, gépváz vásárlása komoly üzleti döntés. Lehet, hogy vállalkozásodat megterhelné, ha hirtelen nagyobb összeget kellene eszközparkod bővítésére költeni. Lízing esetén csak a havi/negyedéves díjat kell megtermelned, ráadásul ezt költségként le is írhatod!

A Tripont és partnere, a GRENKELEASING Magyarország Kft. segítségével nagy értékű eszközök lízing konstrukcióban is beszerezhetők nálunk. Így nem kell egyszerre előteremtened a teljes összeget. Havi/negyedéves, kiszámítható rendszeres lízingdíjért szerezheted meg felszerelésedet.
A lehetőségeidhez igazíthatod a futamidőt, a havi költséget és igényed szerint választhatod ki az eszközöket.

 

Mik a lízing konstrukció előnyei?

Fejlesztheted az eszközeidet anélkül, hogy milliók lennének a bankszámládon. Nem kerülsz a nagy egyszeri kiadás miatt pénzügyileg nehéz helyzetbe. A lízingdíjat költségként is elszámolhatod, ez adózás szempontjából is rendkívül kedvező. A futamidő rugalmas, így a lehetőségeidhez  szabhatod a havi/negyedéves részletet.
 
Kiszámítható havi költség


•    önrész nélkül,
•    fix forint alapon,
•    legalább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőre,
•    a havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így csökkentheted adóterheidet (ún. mérlegen kívüli tételről van szó),
•    már nettó 200.000 HUF/szerződés számlaértéktől elérhető
 

Kérj személyre szabott ajánlatot!

Kérj személyre szabott ajánlatot, ha kíváncsi vagy, hogy mennyi a lízingdíj, amit havonta fizetned kellene!

Minden további fontos információért a GRENKELEASING Magyarország Kft.lízing konstrukcióiról kapcsolatban, érdeklődj  kollégáinknál!

 

További információk

 

https://www.grenke.hu/ceg/grenke-magyarorszagon/lizing-gyik/