Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Capture One Pro 10: egyszerű munkafolyamatok, lenyűgöző eredmény

2016.12.06. 22:47
Címkék:
Szerző: Bogi

Megkértünk három fotóst a legjobbak közül, osszák meg velünk a munkafolyamataikat, hogy könnyebbé és izgalmasabbá tegyük az ismerkedést a Capture One Pro-val. Töltsd le a RAW fájlt, és járd végig velünk az egyes lépéseket, a RAW-tól egészen a kész képig!


A Capture One Pro 10 sikeres közzététele után elindítjuk a  Capture One Tanulóközpontot, ahol a nagyszerű felhasználói élmény lesz a legfontosabb. 

Töltsd le a Capture One Pro 10 próbaverzióját, és használd ingyen 30 napig.

Majd kövesd három kiváló fotós útmutatásait, hogy megismerd a programban rejlő lehetőségeket!


1. Városkép | Paul Reiffer

Nézd végig, hogyan kel életre Chicago ikonikus sziluettje néhány egyszerű módosítással, amelyeket Paul Reiffer állított össze.

Paul a tájképek és városképek mestere. A világ leglenyűgözőbb látványosságainak szívébe kalauzolja el a nézőit.Paul oktatóvideója | RAW letöltése

        

2. Tájkép | Peter Eastway

Alakíts át egy jellegzetes tájképet, amely nappal készült a Yosemite Nemzeti Parkban, holdfényben fürdő éjszakai felvétellé Peter Eastway segítségével.

Peter nemzetközi szinten publikáló és kiállító fotós. Számos kiváló munkája mellett ő volt a Lonely Planet tájképfényképezésről szóló útmutatójának is a szerzője.Peter oktatóvideója | RAW letöltése

 

3. Szépség | Emil Monty Freddie

Teszteld ezzel a megkapó portréval, hogy mennyire ismered már a Capture One Pro-t! Ez volt az első reklámfotó, amelyet az új Capture One Pro 10-zel tethereltek.

Emil Monty Freddie minimalista, de nagy kifejezőerejű portréiról ismert, amelyek szépséges történeteket mondanak el.Monty oktatóvideója | RAW letöltése

 

Kérem várjon!