Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Válts 4K-ra a Canon új LEGRIA videokameráival

2019.04.09. 10:27
Címkék: legria, új, a, canon,
Szerző: Karina

A Canon Europe bejelentette, hogy 4K-s LEGRIA videokamera-kínálatát két új modellel bővíti: a LEGRIA HF G50 és a LEGRIA HF G60 modellel. A LEGRIA HF G50 a belépő a 4K világába, jövőbiztos módon, nagyobb felbontásban rögzíti a különleges pillanatokat – a készülék kézi vezérlésű 1/2,3 típusú szenzorral rendelkezik, az elsőrendű képminőséget a prémium optika és feldolgozás biztosítja. A LEGRIA HF G60 1,0 típusú szenzora segítségével a haladó felhasználók élénk, hatásos videókat rögzíthetnek 4K UHD-ban.

A LEGRIA HF G50: Rögzítsen minden részletet olyan könnyedén, mint a profik

Az új 4K szenzorral rendelkező LEGRIA HF G50 kiemelkedő részletességgel rögzít 4K-ban vagy Full HD-ban, a felhasználó döntése, melyiket tartja a történetéhez szükségesnek. A LEGRIA HF G50 20-szoros optikai zoom lencséje és f/1,8 – f/2,8 maximális rekesznyílása lehetővé teszi a kreativitás határainak tágítását, a mélységélesség jobb szabályozása és a fényszegény környezet kiváló kezelése tisztább és élénkebb tartalom rögzítésére nyújt lehetőséget. 

A LEGRIA HF G50 legfontosabb jellemzői:
·         20x optikai zoom
·         4K szenzor
·         f/1,8 – f/2,8 rekesznyílás
·         Dinamikus üzemmódú képstabilizátor
·         Testreszabható funkciójú tárcsa és gombok


A LEGRIA HF G60: Mesélje el történetét meghökkentően éles 4K minőségben!

A Dual Pixel CMOS AF-et – a Canon jól ismert, szenzorokra támaszkodó fázisérzékelős Auto Focus (AF) technológiáját – támogató LEGRIA HF G60 azokat a lelkes felhasználókat veszi célba, akik szenvedélyeik, fontos családi eseményeik és a vissza nem térő élmények hihetetlenül élénk 4K minőségben szeretnék megőrizni. A Dual Pixel CMOS AF zökkenőmentes, nagy teljesítményű fókuszkövetést és gyors autofókusz beállítást tesz lehetővé, így a felhasználó rendkívül egyszerűen keltheti profinak tűnő fókuszállítás hatását: a kamera kezelője felé mozduló alany éles fókuszban marad, míg a háttér elmosódott marad. Nagy, 1,0 típusú érzékelőjével és a maximális f/2,8 – 4,5 lencserekeszével a LEGRIA HF G60 a mélységélesség folyamatos ellenőrzésére ad módot, igazán elképesztő képminőségben

 A LEGRIA HF G60 legfontosabb jellemzői:
·         15x optikai zoom
·         1,0-Type 4K szenzor Dual Pixel CMOS AF funkcióval
·         f/2.8 – f/4.5 rekesznyílás
·         Dinamikus üzemmódú képstabilizátor
·         Testreszabható funkciójú tárcsa és gombokKérem várjon!