{{Blog.cim}}

share

EOS R50 +RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM

A Canon Europe 2023.02.08-ánbemutatta az EOS R50-et,ami tökéletes belépő gép vloggerek és egyéb tartalomkészítők számára; és az RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STMmodellt, ami egy kompakt teleobjektív (ezt kifejezetten az EOS R sorozat APS-Cfényképezőgépeihez tervezték).

EOS R50 – kicsi és könnyenkezelhető APS-C tükör nélküli fényképezőgép kifejezetten tartalomgyártóknak

Belépés egy új világba

Az új EOS R50, amely remek belépőaz EOS R termékcsaládba, különösen azon felhasználók számára ajánlják, akikaz okostelefon nyújtotta lehetőségekről szeretnének szintet lépni. Ez a modell megfelelőminden olyan lelkes amatőr számára, aki egy olyan fényképezőgépet keres,amelynek segítségével mind az állóképek, mind a videófelvételek terén mégtovább finomíthat stílusán.

Ez a sokoldalú fényképezőgépegyaránt alkalmas 4K videofelvételek és éles állóképek készítésére,valamint páratlan minőségű hangok rögzítésére képes.

A könnyen kezelhető interfész,az egyszerűsített ergonómia és a továbbfejlesztett, új, automatikus üzemmódokprofesszionális felvételeket biztosítanak.


Csak könnyedén!

Az EOS R50 modellt – könnyű súlyúkialakításának és kényelmes fogásának köszönhetően – az aktív tartalom-előállítókbárhová magukkal vihetik.

A változtatható szögűérintőképernyővel bármilyen szögből készítheti a felvételeket – magasan,alacsonyan vagy a fényképezőgépet saját maga felé fordítva a vlogoláshoz és aszelfikészítéshez. Az érintőképernyős interfész, az elektronikus kereső és akezelőszervek egyszerűsített elrendezése szinte ösztönössé teszi afényképezőgép használatát.

A kreatív asszisztens funkcióautomatikusan felajánlja az ideális beállításokat a különböző jelenetekhez, míga kreatív sorozatfelvétel többféle megjelenést biztosít minden egyes képhez.Így az EOS R50 ideális mindazok számára, akik még nem ismerkedtek meg a tükörnélküli fényképezéssel, és olyan fényképezőgépet keresnek, amellyel sajáttempójukban fejleszthetik képességeiket.


A professzionalitás felévezető úton

A nagy felbontású, 24,2megapixeles APS-C méretű érzékelő valódi mélységélesség-szabályozást kínál– éles, részletes állóképeket készít gyönyörűen elmosódott háttérrel, és6K-ról túlmintavételezett UHD 4K 30p felbontású videókat rögzít. Afényképezőgépen belüli automatikus képegyesítés funkció garantálja amegfelelő fókuszt, amikor a témákat közelről rögzítik. A fényképezőgépcsökkentett digitális zajt bocsát ki és ellenőrzött fénypontokat is kínáléjszakai felvételek készítésekor, valamint nagyobb kontrasztot szélesdinamikatartomány esetén.

Az EOS R50 még több lehetőségetnyújt a felhasználók számára a Dual Pixel CMOS Auto Focus II funkció használatával,amely felismeri és követi az embereket, állatokat és járműveket, hogy gyorsanfókuszálhasson a témákra, még akkor is, amikor azok mozognak. Ezt 12 kép/mpsebességű sorozatfelvétel funkció támogatja elektronikus első redőnnyel és 15kép/mp sebességű csendes elektronikus redőnnyel, hogy az alkotók soha nemaradjanak le egyetlen pillanatról sem.

 

Kompatibilitás és kiegészítők

Az RF objektívekkel valókompatibilitás és az EF objektív-tartomány elérhetősége egy adaptersegítségével bármilyen felvétel készítését lehetővé teszi. Az ultraszéleslátószögtől a szuper teleobjektívig, a sokoldalú zoomoktól a fix objektívekig –az EOS R50 következetesen művészi eredményeket nyújt.

A többfunkciós, kiválóminőségű vakupapucs segítségével a vloggerek könnyen csatlakoztathatnakkülső tartozékokat, például mikrofont, amely ellenállóbb a zavaró zajokkalszemben, mintha azt kábelen keresztül csatlakoztatnák. A többfunkciósvakupapucs arra is használható, hogy a fényképezőgépből új tartozékokattápláljanak, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak útközbenitartalomkészítéskor nem kell az energiagazdálkodással bajlódniuk.


Zökkenőmentes csatlakozás ésmegosztás

A fényképezőgép lehetővé teszi azambiciózus fotósok és videósok számára, hogy a határokat úgy léphessék át, hogyközben ne szakadjon meg a kialakult „flow”.

A zökkenőmentes Wi-Fi® ésBluetooth® kapcsolat1 lehetővé teszi a képek és filmfelvételek átvitelét a CameraConnect alkalmazás segítségével az azonnali megosztás és távolifelvételkészítés érdekében. A vlogoláshoz vagy csoportképek készítéséhezkifogástalan Bluetooth-kapcsolat pedig lehetővé teszi a BR-E1 távvezérlővelvagy okostelefonnal történő egyszerű vezérlést képek készítéséhez vagy afelvétel indításához és leállításához.

Az EOS R50 webkameraként ishasználható UVC/UAC segítségével USB-kapcsolaton keresztül, ami nem igényeltovábbi szoftvert, így professzionális minőségű élő közvetítések ésvideokonferenciák bonyolíthatóak le. 

 

A Canon az image.canonoldalt is frissítette, így használata számos új felhasználó számára váltelérhetővé az Adobe® Lightroom® film és vállalati támogatással, amely többekközött a Frame.io és a Google Photo fiókokkalTM 2 biztosít megfelelőkompatibilitást.

 


Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás