{{Blog.cim}}

share


Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Ezzel az állóképekhez és videókhoz egyaránt ideális, kisméretű, sokoldalú és egyszerűen hordozható, 15–45 mm-es zoomobjektívvel a lélegzetelállító tájképektől és a gyönyörű portréktól kezdve egészen a gyorsan pörgő eseményekig mindent megörökíthetsz. 
Az EOS M felhasználók tökéletes útitársa. 


• A sokoldalú, nagy látószögű zoomobjektívvel a nagy látószögű tájképektől kezdve egészen a gyönyörűen elmosódott hátterű portrékig minden rögzíthető
• Egyszerűen hordozható, kompakt és könnyű vázának, valamint összecsukható kialakításának köszönhetően az EOS M készülékek ideális kiegészítője
• A léptetőmotoros technológia és a dinamikus képstabilizátor egyenletes és halk fókuszálást, valamint stabil videók készítését teszi lehetővé
• A 3,5 fokozatú képstabilizátor segítségével még gyenge megvilágítás mellett, a készüléket kézben tartva is egyszerűen készíthetők tűéles képek
• Élvezd a gyors AF nyújtotta, szinte azonnali állóképkészítést, vagy pontosítsd a fókuszt az állandó kézi fókuszálással.

Canon EOS M10

Tedd meg az első lépést a cserélhető objektíves fényképezés világába, ahol a Canon profizmusa az egyszerű kezelhetőséggel párosul. Kompakt rendszerű fényképezőgép, amely a DSLR-gépek teljesítményét nyújtja könnyedén hordozható formában.

• DSLR-szintű teljesítmény egy kompakt, tükör nélküli, könnyedén hordozható fényképezőgépben. Cserélj objektívet, és láss másként.
• Kimagasló minőség és egyszerű használat az intuitív billenthető érintőképernyővel és a beállításokkal való kísérletezgetésre szolgáló Kreatív segéddel.
• Okostelefonod használatával távolról is fényképezhetsz, a képeket pedig azonnal megoszthatod. Képeidet egyszerűen mentheted felhőalapú szolgáltatásokba.
• Gyorsan elsajátíthatod a fotózás titkait, és ha már elég magabiztos vagy, mindent profi módon, manuálisan is beállíthatsz.
• A Hybrid CMOS AF II technológiának köszönhetően kreatív Full HD felbontású videókat készíthetsz kézi vezérléssel és egyenletes autofókusszal.

Canon PowerShot G5X

Profi eredmények, mindenre kiterjedő beállítási lehetőségek és kiemelkedő használhatóság – ezt kínálja számodra ez a prémium kategóriás, nagy fényerejű f/1,8-2,8 objektívvel, 1.0 típusú érzékelővel és csúcsminőségű, DSLR-gépekhez hasonló kezelést lehetővé tévő keresővel ellátott, Wi-Fi-kompatibilis kompakt gép. 

• A nagy fényerejű f/1,8-2,8 objektívnek, az 1.0 típusú érzékelőnek és nagyméretű elektronikus keresőnek köszönhetően lenyűgöző képeket készíthetsz.
• A Wi-Fi, NFC és képszinkronizálás funkcióval egyszerűen kapcsolódhatsz mobileszközödhöz és készíthetsz képeket távirányítással, a készített felvételeket pedig megoszthatod vagy mentheted.
• A gyors és pontos autofókusz és az 5,9 kép/mp sebességű sorozatfelvétel tökéletes kreatív vezérlést ad a kezedbe.
• Lenyűgöző, Full HD 60p videókat készíthetsz a rekeszérték, a záridő és az ISO-érzékenység kreatív vezérlésével. A videók mindig stabilak maradnak a továbbfejlesztett Dinamikus képstabilizátor technológiának köszönhetően.
• Kiváló makrofotókat és portrékat készíthetsz: a mélységélesség profi vezérlésével kreatív homályosítási hatásokat érhetsz el.

Canon PowerShot G9X

Profi minőség egy olyan fényképezőgéppel, amelyről szinte alig veszed észre, hogy nálad van. Karcsú és elegáns kialakítás annyi vezérlési lehetőséggel, amennyit csak szeretnél. Kreatív önkifejezés és prémium minőség egy tenyérnyi gépben.

• Elegánsan karcsú és könnyen hordozható fényképezőgép nagy fényerejű objektívvel, nagyméretű érzékelővel és nagy teljesítményű processzorral prémium minőségű képek és videók egyszerű készítéséhez.
• A Wi-Fi, NFC és képszinkronizálás funkcióval egyszerűen kapcsolódhatsz mobileszközödhöz és készíthetsz képeket távirányítással, a készített felvételeket pedig megoszthatod vagy mentheted.
• Légy spontán a szupergyors autofókusszal és 6,0 kép/mp sebességű folyamatos sorozatfelvétellel, és élvezd az egyszerűen használható kreatív módokat, amelyekkel profi eredményeket érhetsz el.
• Készíts lélegzetelállító Full HD 60p videókat a rekeszérték, a záridő és az ISO-érzékenység kreatív vezérlésével, valamint a mindig bemozdulásmentes felvételeket garantáló továbbfejlesztett Dinamikus képstabilizátor rendszerrel.
• Élvezd az intuitív felületű érintőképernyőről egyszerűen kezelhető kreatív vezérlést, az objektívvezérlő gyűrű, az automatikus móddal is rendelkező beépített semleges szűrő és a többi hasznos funkció előnyeit.

A termékek üzletekbe kerülése november folyamán várható!


Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás