{{Blog.cim}}

share

A légi képalkotási technológia piacvezetőjének legújabb drónját nagy örömünkre szolgál bejelenteni és a DJI Air 3-nak pontos megjelenésének dátumát. A légi fotózás és videózásra tervezett, élvonalbeli drón új mércét állít fel a teljesítmény, a képminőség és a felhasználói élmény terén. Fejlett érzékelőivel és hasznos vezérlési funkcióival a DJI Air 3 lehetővé teszi a kép -és videókészítők számára, hogy kibontakoztassák kreatív énjüket, és új magasságokból örökíthessenek meg lélegzetelállító pillanatokat a legújabb DJI drón segítségével.

 

Formabontó és könnyed kialakítás

A DJI Air 3 elegáns és kompakt kialakítással büszkélkedhet, amely tökéletes egyensúlyt teremt az esztétikum és a hordozhatóság között. A mindössze 600 gramm súlyú drónt úgy tervezték, hogy könnyedén szállítható legyen, így ideális társ a kalandorok, tartalomkészítők és szakemberek számára is. Összecsukható karjai és propellerei gyors és kézreálló használatot tesznek lehetővé, így pillanatok alatt készen állhatsz egy izgalmas akció felvételére.

Erős képalkotási lehetőségek

A DJI Air 3 szívében egy nagy teljesítményű, 1 hüvelykes CMOS-érzékelő található, amely lenyűgöző, 20 megapixeles állóképeket és 4K videókat készít akár 60 képkocka/másodperc sebességgel. A 3 tengelyes mechanikus gimballal felszerelt drón még kihívást jelentő repülési körülmények között is sima és stabilizált felvételeket biztosít. Legyen szó a festői táj csendjéről és nyugalmának részletességéről vagy gyors tempójú izgalmas akciókról, a DJI Air 3 páratlan képminőséget biztosít, amely felülmúlja minden elvárásodat.

Intelligens repülés a szélsőséges időben is

A DJI innováció iránti elkötelezettségét jól mutatja az Air 3-ba integrált intelligens repülési funkciók. A kreativitást új szintre emelték hiszen a drón olyan autonóm repülési módokkal rendelkezik, mint az ActiveTrack 5.0, amely lehetővé teszi a drón számára, hogy könnyedén kövesse az adott témádat, miközben elkerüli az elé állított akadályokat. A Point of Interest (POI) 3.0 mód lehetővé teszi, hogy az Air 3 egy adott tárgy vagy helyszín körül keringjen, és minden szögből lenyűgöző felvételeket készíthessen számodra.

Fokozott biztonság és repülési teljesítmény

A DJI számára a biztonság mindig elsődleges fontosságú, és ez alól a DJI Air 3 sem lett kivétel. A drón számos érzékelővel és intelligens repülési rendszerrel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az akadályok felismerését és elkerülését, így biztosítva a zökkenőmentes és biztonságos repülés élményét és nem utolsó sorban készüléked biztonságát ami valljuk be pénztárca barátabbá avanzsálja az új drónt. Emellett az akár 35 percre meghosszabbított repülési idő, valamint a továbbfejlesztett akkumulátor-kezelési technológia több lehetőséget garantál számodra a tökéletes felvételek megszakítás nélküli rögzítésére, hogy ne vonja el az akkumulátor töltöttségi szintnek folyamatos figyelése és drónodnak repülési idejének számon követése a tökéletes felvételektől.

 

Távirányítás a kényelem jegyében

A DJI Air 3 egy újratervezett távirányítóval rendelkezik, amely hasznosabbnál hasznosabb funkciók könnyed elérését teszi lehetővé számodra sajátos beállítási lehetőségei által. A nagy felbontású, 7 hüvelykes beépített kijelző tiszta és magával ragadó élő képet nyújt a drón perspektívájából, így a pilóták pontosan láthatják, amit a kamerájuk lát, anélkül, hogy okostelefonra vagy külön kijelzőkészülékre lenne szükségünk. A frissített vezérlőkkel a navigáció még a drónpilóta-képzésben az újoncok számára is könnyedén végrehajtható így, ha még nem volt kezedben DJI drón nem jelenthet problémát a DJI Air 3 drón használata sem.

Zökkenőmentes csatlakoztathatóság

A DJI Air 3-mal rögzített felvételek megosztása és szerkesztése gyerekjátékká válik a DJI AIR 3 drónnal. A drón intelligens csatlakozási funkciói lehetővé teszik a fényképek és videók egyszerű átvitelét okostelefonra vagy tabletre, ahol a felhasználók azonnal szerkeszthetik és megoszthatják tartalmaikat a világgal a közösségi média platformokon vagy a DJI saját felhőszolgáltatásán keresztül.

A DJI Air 3 2023. augusztus 15-től lesz megvásárolható. Az előrendelések a Tripont hivatalos weboldalán nyílnak majd meg, tehát érdemes követned Social Medig felületeinket, hogy elsők között informálódj a DJI AIR 3 érkezéséről.

 

Engedd szabadjára kreativitásodat!

A DJI Air 3-mal a feltörekvő légi fotósok, videósok és azok rajongói egy páratlan eszközzel rendelkezhetnek, amellyel lenyűgöző képeket készíthetnek az égből. Legyen szó új tájak felfedezéséről, kalandok dokumentálásáról vagy professzionális tartalmak készítéséről, a DJI Air 3 lehetővé teszi számodra és a többi lelkes drónnal dolgozó művésznek, hogy szabadjára engedhesd kreativitásodat és új magasságokból örökíthesd meg lélegzetelállító pillanataidat. Készülj fel rá, hogy új szemszögből ismerd meg a világot.

Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás