{{Blog.cim}}

share

A Panasonic aktuális fejlesztésű optikája egy egészen újszintet képvisel az eddigi zoomobjektív arzenáljában. Így érdemes közelebbipillantást vetni a legújabb fejlesztés eredményeire!


A nagy rekesznyílású, 12-35 mm-es zoomtartományú objektívkompakt és könnyen hordozható kialakítással, valamint F2.8 rekeszértékkelrendelkezik. Optikai képstabilizátorának köszönhetően az objektív gyakorlatilagminden felvételkészítési helyzetet lefed.


Ez a modell a kifutó G X Vario 12-35 mm F2.8 helyébe lép, a mégkiválóbb minőségű végeredmény érdekében. A Lumix G Micro Four Thirds objektívjeegy szigorú LEICA optikai szabvány szerint készült. Kialakítása robosztus, valamintcsepp- és porálló kialakítással rendelkezik. Ez többek között azt is jelenti,hogy akár -10 fokos hőmérsékleten is képes teljesíteni, és ehhez mindössze 306g súlyú. 


Az optika felépítése

A LEICA DG VARIO-ELMARIT 12-35mm F2.8-ban nem kevesebb, mint14 lencsetag található, ezek kilences csoportba rendezése kivételes optikaiteljesítményt nyújt az optikának. A lencsetagok között található egykorszerűsített kialakítású nagyobb fényáteresztő képességű darab, amely atermészetes fényvisszaadás vizuális élményéért felel.


a kép illusztráció

A Panasonic egyedülálló Nano Surface Coating bevonata semmaradhatott ki a gyártás során, amely a teljes látható színtartománybancsökkenti fényvisszaverődést. Utóbbi és az új fényvédő komponens együttműködveminimalizálja a szellemképeket és a tükröződést. A körkörös rekeszmembránkialakítás pedig a kép fókuszon kívüli területeinek biztosít esztétikus bokehhatást.

Emeli a fotók és videók minőségét

Az objektív egy új mechanizmust is alkalmaz, amelyvideofelvételnél elnyomja a nemkívánatos „focus breathing” hatást, azaz azélességállítás következtében megváltozó gyújtótávolság jelenségét, valamintmikrofokozatú rekeszszabályozást biztosít a felvétel közbeni zökkenőmentesexpozícióváltásokhoz. Ezek a funkciók, továbbá az autofókusz csendes, nagypontosságú működése és a rendkívül hatékony O.I.S. rázkódásgátló technológiájarévén az objektív a professzionális videófelvételek és az állóképek készítéséhezegyaránt ideális.


a kép illusztráció

Az MFT objektívekre jellemző, lenyűgözően könnyűhordozhatósággal, a masszív kialakítással és a teljes fókusztartománybanelérhető fantasztikus optikai teljesítménnyel a LEICA DG VARIO-ELMARIT 12-35mm/ F2.8 ASPH. / POWER O.I.S. új szintet képvisel a LUMIX G zoomobjektívekközött.

Az objektív várhatóan 2023 februárjártól lesz elérhetőMagyarországon.


Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás