{{Blog.cim}}

share

December 20-án tartottuk – hagyomány teremtő céllal – azéves Smallrig bulinkat, ahol a gyártó újdonságai mellett, még rig-szerelőversenyt is megrendezésre került.


Összejövetelünk gerincét néhány új termék adta, amelyekosztatlan sikert arattak az avatott közönség körében, a MagicFiz vezetéknélküli fókuszrendszer felett például egészen jó kis beszélgetés alakult kisztenderdekről, konkurenciáról, építési minőségről és használhatóságról. Ezekután természetesen éles teszt következett, ahol a Smallrig motorja nagyonszépen tejesített, megfelelő nyomatékkal, az automata kalibrációtólpontosságával, a vezérlés gyors reakciója mellett.


Ugyan így járt a Forevala W60-as dupla, vezeték nélkülimikrofon-szettje. A töltőbölcsős használat előnyei és a könnyű kezelhetőségmindenképpen előre mozdították pozícióját a versenytársakkal folytatottküzdelemben.


Néhányótoknak talán feltűnt, hogy az egész rendezvény idejealatt Smallrig LED lámpák fényében úsztak a kiállított tárgyak, amik 120W-osteljesítményük ellenére, alacsony fogyasztás mellett, kiváló fényerőtbiztosítottak. A jó fényminőséghez egyébként a gyártó saját soft- éslanternboxai is hozzájárultak, melyek megfelelően puhán, mégis határozottanszórták be fotonnal a kiállító-asztalokat. Ugyan volt konnektor is a helyszínen,mi mégis Ecoflow termékkel tápláltuk ezeket a LED fényforrásokat, de akárSmallrig VB-sorozatú V-mount akkumulátorokkal is megtehettük volna. A VB50 ésVB99 a sorozat kisebb darabjai, szintén kiváló fogadtatásra leltek azegybegyűltéknél.


A rendezvény fő attrakciója azonban – szuper, új termékekide vagy oda – a riggelő verseny volt, ahol végül nagyon kicsi időkülönbséggel,de sikerült győztest hirdetnünk, aki elképesztő, 1 perc 32 másodperces idővelépített fel egy BMPCC 6K Pro kamerát kerettel, matte box-szal, felső és oldalmarkolattal, kábelszorítóval. Innen is gratulálunk Babits Lászlónak a kiválóteljesítményhez!

Jövőre tehát ugyanígy, addig is tessék edzésben maradni ésgyakorolni, bár jövőre egy újabb setup-pal készülünk!

Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás