{{Blog.cim}}

share

Atomos NINJA: A felvételkészítés és a monitorozás újradefiniálása

Az Atomos NINJA sorozat már régóta a kiváló minőségű felvételek és annak felügyeleti megoldásait kereső filmkészítők egyik alapdarabja. A NINJA lehetővé teszi a videósok számára, hogy kibontakoztassák kameráikban rejlő teljes potenciált azáltal, hogy közvetlenül a kamera érzékelőjéről rögzíthetnek tömörítetlen ProRes vagy DNxHR formátumban. Ez kiküszöböli az időigényes átkódolást, és biztosítja, hogy a rögzített felvételek megőrizzék eredeti minőségüket.

 

 

Az Atomos NINJA főbb jellemzői:

·         ProRes és DNxHR felvétel: A NINJA professzionális minőségű kodekekkel rögzít videót, megőrizve a forrásanyag dinamikatartományát és színpontosságát.

·         Nagy felbontású monitorozás: A NINJA nagy felbontású érintőképernyője tiszta képet nyújt a rögzített tartalomról, lehetővé téve számodra a pontos képkockázást és kompozíciót.

·         HDR-képességek: A nagy dinamikatartomány (HDR) támogatásával a Ninja biztosítja, hogy filmkészítőként pontosan kiértékelhesd és beállíthasd a felvételeket, hogy lenyűgöző vizuális hatásokat érhess el.

·         Gyakorlati eszközök: A kreatív eszközök, köztük a fókuszvisszajelzés, a hullámforma megjelenítése és egyéb eszközök sora segíti a filmkészítőket a felvétel precíz elkészítésében.

 

 

 

ATOMOS NINJA ULTRA

A Ninja-sorozat sikerére építve az Atomos rögtön két újdonsággal is előrukkolt, a NINJA új verziója mellett a NINJA Ultra a legmagasabb szintre emeli a videofelvétel készítését/monitorozását. Az Ultra számos fejlett funkcióval büszkélkedhet, amelyek megfelelnek a kompromisszumok nélküli minőségi elvárásoknak, rugalmasságának köszönhetően pedig a magas kompetenciájú felhasználók igényeit és elvárásait is hibátlanul hozza.

 

 

 

 

Az Atomos Ninja Ultra legfontosabb jellemzői:

·         8K felvétel: A NINJA Ultra támogatja a lélegzetelállító 8K felbontású felvételeket, amely páratlan részletességet és tisztaságot biztosít a legigényesebb projektek számára is.

·         ProRes RAW: Ez a formátum megőrzi a kompatibilis kamerák nyers érzékelőadatait, páratlan rugalmasságot biztosítva az utómunkában a legmagasabb minőség megtartása mellett.

·         Nagy fényerejű kijelző: A NINJA Ultra nagy fényerejű érintőképernyővel rendelkezik, amely még napsütésben is látható marad, így biztosítva a tökéletes felvételeket a különböző forgatási környezetekben is.

·         Dolby Vision kimenet: A HDR-tartalmakkal dolgozók örömére a NINJA Ultra támogatja a Dolby Vision kimenetet, így biztosítva, hogy a végtermék lenyűgöző képi megjelenítést nyújtson a bármilyen megjelenítőn.

 

 

 

Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

-Matyi Tibor 3 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

-Sándor Anna 6 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 5 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 7 hónapja 0 hozzászólás