{{Blog.cim}}

share

Mainappal elstartol a Nikon legújabb, kreatív ambíciókat támogató zoomobjektíve!

A teljes képes, nagy látószögű, tükör nélküli NIKKOR Z 17-28 mmf/2.8 optika az utazások, események és a kreatív történetmesélés nélkülözhetetleneszközeként bővíti ezentúl a fotósok és videósok kellékpalettáját. Mindeközbenegy könnyed eszköz, így kisebb terhet kell magukkal cipelniük.


A lenyűgöző látványtól a teljes képet betöltő közeli felvételekiga NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 a tökéletes zoomobjektív, amellyel egyedi nézőpontbólmesélhet el különböző vizuális történeteket. A városilátképektől a tájképekig. A nagyméretű égboltoktól az utcai jelenetekig. Azépítészettől a belső terekig.


A 17–28 mm-es gyújtótávolság-tartománynak köszönhetően a fotósokrészletgazdag, átfogó, nagy látószögű felvételeket rögzíthetnek – vagy a méretérzetével és a perspektíva túlzásával játszhatnak. A videósok széles, világokatteremtő felvételekkel vonhatják be a nézőket a jelenetbe, vagy térérzetetteremthetnek, amikor szűk helyeken készítenek felvételeket.


Főbb jellemzők: NIKKORZ 17-28mm f/2.8

Könnyű, 17–28 mm-es,rendkívül nagy látószögű zoomobjektív: fantasztikus élesség és kisebb torzítás – még a zoomtartományrendkívül nagy látószögű, 17 mm-es végénél is.

Rövid közelifókusztávolság: a 0,19 m-esminimális fókusztávolság éles és tiszta felvételeket tesz lehetővé közelrőlvaló fényképezéskor.

Gyors, f/2,8-asállandó rekesz: állandó expozíciótbiztosít a teljes zoomtartományban. Nagyszerű a rendelkezésre álló fénybentörténő fényképezéshez, vagy ahhoz, hogy kreatívan dolgozzon a záridővel és amélységélességgel.

Nagy, gyönyörű bokeh: a nagy Z-bajonett és az f/2,8-as lekerekített,kilenclamellás rekesz lehetővé teszi a nagy, lágy gömbökként megjelenőelmosódást nagy rekesznyílásnál, az elmosódás pedig még nagyobb hangsúlyt kap aközelről való fényképezés során.

Videókhoz is nagyszerű: nem fogják tönkretenni a felvételeket azélességállítási zajok. Az élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún.„fókuszlégzés”) drámai mértékben csökkent, így a felhasználók zökkenőmentesenválthatják a fókuszt, miközben megtartják a kompozíciót.

Magabiztosélességállítás: az AF gyors, gördülékeny, csendes és precíz.

Egyszerű kezelés: a testreszabható csendes vezérlés és a széles zoomgyűrű egyszerűen kezelhető, ha akeresőre szegezi a tekintetét.

Utazásra kész: könnyű – tömege mindössze kb. 450 g –, azobjektív pedig tömített, hogy védve legyen a portól és a vízcseppektől.

 

Címkék:
A kért blogbejegyzés nem létezik, vagy időközben törölték.

Események

Események
Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Nikon Z6 III tesztnap a Tripontban - Perger Viki előadás

Matyi Tibor 1 hónapja 0 hozzászólás
Események
Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Fujifilm-nap a Tripontban - Összefoglaló

Sándor Anna 3 hónapja 0 hozzászólás

Magazin

Inspiráció
Mesterségek Memoárja

Mesterségek Memoárja

Tripont 2 hónapja 0 hozzászólás
Inspiráció
Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Nőnapi kérdezz-felelek fotósokkal – Borzi Vivien

Tripont 4 hónapja 0 hozzászólás