Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Bemutatkozik az új 190-es széria

2013.10.16. 16:36
Címkék: széria, új, az, , manfrotto, 190
Szerző: Alex

Kiterjesztett lehetőségek

Az új 190-es széria egy egyedülálló tripod, amely kompakt és könnyen szállítható. Sokoldalúan állítható, ennek köszönhetően minden fotós bátran, szabadjára engedheti kreativitását és képzeletét. Az állvány stabil és gyorsan nyitható. Lábai teljesen kiterpeszthetőek, egy kézzel nyitható szerkezettel rendelkezik. Kevesebb idő a felállítása, így több idő marad a fotózásra. A QPL azaz a Quick Power Lock rendszer által ultragyors, az összes zár és a lábak is egy kézzel , egy mozdulattal oldhatók és fixálhatóak.

Az új széria rengeteg új kreatív megoldásokkal rendelkezik. Nagy részben átalakult, egy mobil stúdió felszereléssé, kibővítve ezzel a felvételi lehetőségeket. Az új 90 °-os középponti oszlop mechanizmusa is átalakult. A lenyűgöző mérnöki megoldás a kulcsa, hogy az új 190-es még kisebb, kompaktabb összecsukott állapotban. Az új vízszintes-függőleges oszlop mechanizmus elrejtve helyezkedik el az állván központi öntvény részében.  Az középoszlop döntési mechanizmusa, jelentősen csökkenti az állvány hosszát összecsukott állapotban.

A One –Finger  Action : egy újjal, egyszerűen, egy mozdulattal függőlegesből  vízszintes helyzetbe állítható a központi oszlop, anélkül, hogy az állványt szétszerelnék, vagy az állványfejet és a gépet el kellene távolítani.Tervezésnél, az eddigi profi felszereléseinket tartottuk szem előtt. Az új 190-es széria kibővült egy funkcióval ami a Easy Link névre hallgat. A középponti öntvénybe épített konzolhoz kiegészítő eszközöket csatlakoztathatunk (pl.: ledpanel) melyek kibővítik a felvételi lehetőségieket.

A 190-es széria elérhető Karbon változatban is, mely a kamera kivételes stabilitását, és az állvány maximális hordozhatóságát biztosítja.

Kérem várjon!