Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Tamron bemutatta legújabb full-frame DSLR fényképezőgépekhez gyártott nagy teljesítményű 28-300mm F/3.5-6.3 Di VC PZD Zoom-objektívét

2014.02.06. 16:55
Címkék: pzd, vc, di, f/3.5-6.3, 28-300mm, nagy, dslr, tamron,
Szerző: AlexTamron bemutatta legújabb full-frame DSLR fényképezőgépekhez gyártott nagy teljesítményű 28-300mm F/3.5-6.3 Di VC PZD Zoom-objektívét.

Az innovatív all-in -one ™ objektív a PZD (Piezo Drive) és a Tamron exkluzív VC (Vibration Compensation) rendszer révén kiváló képminőséget biztosít. Az új kifinomult külső felület és a könnyű, kompakt kialakítás a fejlesztők kemény munkájának az eredménye, mely mind teljesítményben mind kialakításban biztos választást jelent a full-frame optikák palettáján.

Az újratervezett objektív belső kialakítását 19 komponens alkotja. Tartalmaz négy LD (alacsony szórású) üveget, három öntött aszférikus, egy hibrid aszférikus, és egy XR (extra törésmutatójú) üveg tagot, valamint az egyik eleme UXR (Ultra-Extra fénytörési indexű) üveg, amely nagyobb törésmutatóval rendelkezik, mint az XR. A speciális üveg elemek minimalizálják az aberrációt, így kiváló képminőséget biztosítanak.

A lencsetagok  BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) bevonatnak köszönhetően minimálisra csökkenti a nemkívánatos becsillanásokat és a szellemképet, hogy éles nagy kontrasztú képeket tudjunk készíteni.

A már ismert PZD ( Piezo Drive) is helyet kapott a rendszerben, hogy halkabb és pontosabb AF műveleteket hajtson végre. Az élesebb képek készítésére a VC (Vibration Compensation) ad lehetőséget. A VC stabilizátor csökkenti a képi elmosódást és az objektív bemozdulását, így pontosabb képet kapunk akár kézből fényképezve nagyobb gyújtótávolságnál is.

Nedvesség-ellenálló konstrukció, mely megakadályozza a nedvesség behatolását a lencsetagok közé.
Tulajdonságok:

Típus: A010

Fókusztávolság: 28-300mm

Legnagyobb fényerő: F/3.5-6.3

Látószög (átlós): 75°23’ – 8°15’ (for full-frame format)

Az objektív felépítése: 19 lencsetag 15 csoportban

Közelpont: 0.49m (19.3 in)

Maximális nagyítás arány: 1:3.5 (at f=300mm: MFD 0.49m)

Szűrő méret: Φ67mm

Maximális átmérő: Φ74.4mm

Hossz : 96mm (3.8 in)

Súly: 540g

Membrán Penge Szám: 7 (kör alakú fényrekesz)

Minimális rekesz: F/22-40

Tartozékok: virág alakú napellenző

Kompatibilis: Canon, Nikon, Sony

 

 

 

 

 
Kérem várjon!