Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Julian Calverley - IPHONONLY

2014.05.15. 10:20
Címkék: manfrotto, iphone,
Szerző: Alex

A „melyik kamera a legjobb” örök dilemmára a ma adható egyik válasz: amelyik kéznél van. Kézenfekvő választást jelentenek az okostelefonok. Azzal együtt, hogy észrevétlenül beszivárogtak az életünkbe, a részben ebbéli sikerességük predesztinálja, hogy hamarosan az őket megillető helyet foglalhassák el a fotókészítés területén egyaránt.

Népszerűségi vezető szerepét ezen a pályán is őrzi az iPhone.  Az iPhone tulajdonosok ugyanis szeretnek telefonnal fotózni és képeket azonnal megosztani - ennyi. Pedig a benne lévő kamera egy cseppet sem speciálisabb, mint sok más, szintén dobogós okostelefoné. Azonban a jelenségre, hogy az emberek zsebében márpedig állandóan ott lapul egy kamera - amivel mellékesen telefonálni és internetezni is lehet – előbb vagy utóbb a gyártónak is reagálniuk kell.

Az iPhone ebben is élen jár. Kiegészítők használatával lehetőség nyílik élesebb képek készítésére illetve különböző előtétlencsével akár a látószög megváltoztatására. Amíg utánanéznek a részleteknek gyönyörködjenek a brit profi fotós Julian Calverley fotósorozatában, amiket CSAK iPone-nal készített. A nyilvánvaló utómunkák felismerése mellett is kijelenthetjük, hogy a fotós egyedülállóan tudta a művészet szolgálatába állítani az iPhoneban lévő kamera adottságait.
Kérem várjon!