Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Beolvad a KATA a Manfrotto-ba

2014.05.23. 10:32
Címkék: kata, manfrotto
Szerző: Alex

Kedves elkötelezett KATA rajongó barátaink!

A KATA márka vezetősége úgy határozott, hogy egyesül a fotótechnikai kiegészítők szintén nagyon népszerű és ismert játékosával, a Manfrotto-val. Aggodalomra azonban semmi ok, mert a legkedveltebb prémium Kata modellek továbbra is elérhetőek lesznek, de már a Manfrotto színeiben kell keresned őket.

Az így keletkező új Manfrotto fotós és videós táskacsalád – Manfrotto Pro Light – méltón fogja őrizni a KATA-tól kapott örökséget a minden részletre kiterjedő tervezési folyamattól kezdve a különleges minőségű szöveteket felhasználásáig. Így garantálható, hogy a táskák továbbra is megbízhatóak, tartósak, és mindenekelőtt a legkönnyebbek lesznek a piacon.
Az egyesüléssel a Manfrotto egyben megragadta a lehetőséget arra, hogy javítsa a táskái belső védelmi rendszerét a core, szekcionált elválasztókkal annak érdekében, hogy maximális biztonságban tudhasd az értékes berendezéseidet.

Ami szintén nem változik: a kiváló ügyfélszolgálat, a garanciális feltételek (5 év), a zökkenőmentes kiegészítő-ellátás, valamint a maximális gondos segítség abban, hogy a Te igényeidhez legjobban illeszkedő táskát tudd kiválasztani.Kérem várjon!