Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Pocketwizard Béta LAb - Lehetőség az új frissítések tesztelésére a béta program által

2014.06.26. 08:53
Címkék: plusiii, flextt5, minitt1, pocketwizard,
Szerző: Alex
A Pocketwizard lehetőséget ad az új frissítéseik tesztelésére a béta program kapcsán, így maguk a felhasználók adhatnak visszajelzést tapasztalataikról a végső megjelenés előtt.

Jelenlegi béta programok:

 

ControlTL rádiók

Mini TT1 és Flex TT5 Canon - A TTL támogatja az 1DX, 6D, 70D modelleket - Béta verzió 6.686

A folyamatos fejlesztés lehetővé tette a teljes TTL kompatibilitást a modern közép és felsőkategóriás fényképezőgépek számára, a Canon EOS 1D X, 6D, és a 70D most már teljes mértékben támogatja a ControlTL platformot.

Mini TT1 és Flex TT5 Nikon

Hamarosan lehetőség nyílik az új Nikon fényképezőgépek TTL kompatibilitását támogató pocketwizard frissítésekre. A D4S, D610, Df és a D7100 hamaros elérhető lesz a béta verzió tesztelésre. A jelenlegi elérhető Nikon frissítés a 3.400, melyről itt olvashat bővebben.

Nem ControlTL rádiók (Normál kapcsolású):

Plus III

Jelenleg nincs elérhető Béta frissítés a Plus III számára. A jelenlegi a firmware az 1.200, melyről itt olvashat bővebben. Fontos, hogy a Pocketwizard Utility 1.54 és a 1.55 előtti frissítésekkel rendelkezők nem tudnak csatlakozni a Béta tesztverzióhoz, mivel a segédprogram nem jeleníti meg az új felkínálkozó frissítéseket, ezért érdemes aktualizálni a Pocketwizard segédprogramját.

POCKETWIZARD Utility 1.54 vagy 1.55 ingyenesen letölthető egy kattintással.

1.55 Windows verzió

1.55 Intel Mac verzió

Kérem várjon!