Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Hogyan használjuk a Beauty Dish-t különleges modelleken

2015.01.30. 15:38
Címkék: , dish, profoto, b1, softbox
Szerző: Szabina


Hogyan használjuk a Beauty Dish-t különleges modelleken

A Beauty Dish (más néven Soft Light Reflektor White) nagyon népszerű fényformáló, ha divat vagy beauty fotózásról van szó. Részletgazdag szórt fényt biztosít, ugyanakkor kontrasztos képet is kapunk. Marco Joe Fazio fotós valami egészen különlegeset szeretett volna kipróbálni négylábú modelljein.

Blogja legutóbbi postjában Marco arról a sorozatáról ír, ahol három gyönyörű ló volt a modellje. „Minden külső helyszínes fotózás kihívás, de ha ráadásul a modellek sem átlagosak, az esemény különleges figyelmet és gondos tervezést kíván.”

A fotózás helyszínéül az angliai Kent megye vidéki része, egy régi istálló környéke szolgált. Fő fényforrásként Profoto B1 vakut használtak Beauty Dish fényformálóval, így a lovak fejének ívei és formái jobban kiemelkednek a háttérből. Egy másik B1 vaku és soft box fényformáló világította meg a ló egész testét felülről. A Soft Boxra kék színű fólia került, hogy növelje az a háttérben levő fémkerítés természetes színárnyalatát. A harmadik B1 vakuval a ló hátsó oldalát világították meg.A fotózás további részleteiért kattints, ide.


Kérem várjon!