Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Canon újdonságok a láthatáron

2015.02.09. 11:01
Címkék: canon, powershot
Szerző: Andrea


Canon EOS 750D

Káprázatos DSLR minőség, melyet könnyű rögzíteni és NFC-vel vagy Wi-fi-vel megosztani. Készíts jobb képeket könnyedén! A legújabb technológiát magába sűrítő 24,2 megapixeles fényképezőgép Wi-fi-vel és NFC-vel rendelkezik a lélegzetelállító, DSLR minőségű fényképek és mozifilm minőségű Full HD videofilmek egyszerű megosztása érdekében.


Canon EOS 760D

Ezzel a nagy teljesítményű DSLR géppel magasabb szinten művelheted a fotózás művészetét. A korszerű DSLR teret ad a kreativitásodnak, profi szintű vezérlőelemekkel és élvonalbeli NFC-csatlakoztathatósággal rendelkezik, legújabb technológiáink pedig kiváló képminőséget garantálnak.


Canon EOS 5Ds

Forradalom a felbontás terén. Használd ki a gyors, természetesDSLR-kezeléstésaz50,6 megapixeles felbontást, és örökíts meg minden pillanatot rendkívüli részletgazdagsággal. Az EOS 5DS átalakítja a világról alkotott képedet.

 

Canon EOS 5Ds R

A legjobb DSLR-képminőségre tervezve. A lehető legjobb DSLR-képminőségre tervezve, 50,6 megapixeles felbontással és aluláteresztést kiiktató szűrővel a fényképezőgép-érzékelő élességének maximalizálásáért.

 

Canon EOS M3

A kifejezés szabadsága egy gépben. Nagy teljesítményű, mégis hordozható. Kreatív és kényelmes. Az EOS M3 egy DSLR teljesítményét és egy kompakt fényképezőgép hordozhatóságát kínálja. Add át magad a fényképezés élményének, bármerre is jársz.

 

Canon PowerShot SX410 IS

Örökítsd meg a szórakozást egy apró 40-szeres bridge típusú fényképezőgéppel. Ez az egyszerű, szórakoztató és kreatív, családbarát, mini bridge típusú fényképezőgép 40-szeres zoomot rejt egy apró, hordozható házban –amely megkönnyíti minden különleges alkalom nagyszerű fényképeken és HD videókon történő megörökítését.


Kérem várjon!