Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Frissítés érkezett a Tamron SP150-600mm F/5-6.3 Di VC USD- hez!

2015.05.05. 10:59
Címkék: f/5-6.3, a, érkezett, frissítés, , vc, tamron, di
Szerző: AndreaKedves felhasználók és potenciális Tamron SP150-600mm vásárlók! 

Ez az objektív egy kiváló minőségű tele-zoom objektív különböző fotózási típusokhoz. Az eredeti tervek szerint, a VC (Vibration Compensation) funkció használata mellett a képi elmosódások mértéke potenciálisan nő gyorsan mozgó tárgyak, pl. autó vagy motor lekövetése alatt. 

Kérjük, tartsátok szem előtt, hogy az SP 150-600mm VC (Vibration Compensation) funkciója frissíthető a lekövetéses fotókhoz, és az ON állásban használható.  Abban az esetben, ha gyorsan mozgó jármű helyett pl. álló témátok van, a VC (Vibration Compensation) funkció automatikusan eldönti, hogy milyen mértékű remegés csillapításra van éppen szükség. Ezzel rengeteg időt spórolhatsz, mert nincs szükség az „ON” és az „OFF” állás közti folyamatos váltogatásra.

A módosítás egyszerűen elvégezhető az objektív firmware fájljának felülírásával, melyet bármelyik hivatalos szervizben elvégeznek.  A frissítési eljárás menetéről további tájékoztatást az adott ország hivatalos disztribútorától, itthon a Tripont-tól kérhesz.  

Ez a frissítés kizárólag a lekövető mozgásnál mutat változásokat, így amennyiben erre nincs szükséged, akkor is minden további nélkül használhatod objektíved.

A szervizben való frissítés kizárólag csak a legális és hivatalosan importált Tamron objektívekre vonatkozik az EU, Andorra, Gibraltár, Izland, Norvégia, Svájc, Törökország és, Ukrajna területén, vagy ha egy hivatalosan is elismert Európai Tamron disztribútortól származnak.                            

Firmware azonosítása sorozatszám alapján.

1. Keresd meg a sorozatszámot. A sorozatszám a vonalkód matricán lesz feltüntetve a csomagoláson, illetve az objektívbe beleütve a zoom és a fókusz gyűrű között.

2. Az A011-es modellek a következőkben felsorolt sorozatszámtól már az új firmware-el rendelkeznek. Sorozatszám Canon gépekhez: 057782 és magasabb számok, Nikonhoz 045942 és magasabb számok. Néhány sorozatszámú termék megeshet, hogy kivételt képez. Abban az esetben, ha igényt tart az új frissítésre objektívéhez, kérjük, keresd meg a Tripont csapatát.

Ez a frissítés nem érhető el SONY bajonettel gyártott objektíveken, hiszen azok nem tartalmazzák a VC (Vibration Compensation) funkciót.

Az útmutatót itt letöltheted.

Kérem várjon!