Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Újdonságok a Manfrottotól: Kiegészítők állványokhoz és Friction Armok

2015.06.04. 16:07
Címkék: manfrotto, , friction, és, állványokhoz, kiegészítők, a, 190
Szerző: Szabina


Újdonságok a Manfrottotól: Kiegészítők állványokhoz és Friction Armok

A Manfrotto 055 és 190-es állványaihoz az alábbi új kiegészítőket fejlesztette ki, hogy még kényelmesebbé és praktikusabbá tegye legnépszerűbb állványait:
• Vízszintező oszlop
• Rövid Középoszlop
• Alacsony látószögű adapter
• Új tüskés és tapadókorongos lábvég

Vízszintező oszlop
Az új szintező oszlop az XPRO 190 és 055 állványokhoz lett kifejlesztve - segítségével a fotó vagy videó fejek a lábak és lábszögek időrabló egyenként történő állítgatása helyett gyorsan és egyszerűen vízszintbe hozhatóak.
Az állvány középoszlopába egy szintező félgömb van beépítve, így a felső lap szöge független az állvány többi tagjától. A félgömb az oszlop alján lévő fogantyúval szorítható meg vagy engedhető ki. A fotó vagy videó fejek 3/8" csavarmenettel rögzíthetőek, vízszint mérő buborék is segíti a használatát. Rövid középoszlop
A rövid középoszloppal a tripod pozicionálási rugalmasságát növeli. Ha a lábakat harmadik szögben akarjuk használni (kb 60 fok) de ebben a helyzetben is szükségünk van arra, hogy lejjebb vagy feljebb igazítsuk a kamerát, a rövid középoszloppal ezt megtehetjük.
Adapter alacsony látószöghöz
Ezzel az adapterrel ultra-alacsonyra rakhatjuk a kamerát: a felső öntvényre helyezve és a 190X3 állvány 4 lábszögével kombinálva egészen földközeli helyzetbe kerülhetünk. Kizárólag az MT190X3 állvánnyal használható.Tüskés lábvég
Gumi-fém lábvég, amelynél a fém extra kemény eloxált alumíniumból készült, ami különösen ellenállóvá teszi a korrózióval szemben.

Tapadókorongos lábvég
A gumi lábvég megnöveli a láb felületét, így nagyobb stabilitást ad, amikor szükségünk van rá.

Friction Arms, Rögzítő karok

A Manfrotto friction arm családja - amely pro és hobbi fotósok és videósok számára tervezett tartó kar sorozat kamerához, világításhoz, egyéb kiegészítőkhöz - most 2 új taggal bővült: a 15 cm-es és 24 cm-es változattal. A 2 új kar a népszerű 143 Magic Arm kiegészítő terméke kisebb méretben, de ugyan úgy 3 kg-os teherbírással.

A termékek az új méretek mellett olyan extra tulajdonságokat is kaptak, mint az elforgás-gátló adapter. Az elforgás-gátló adapter a 190-es és 055-ös állványok easy-link csatlakozójával használva megakadályozza, hogy a rendszer elforduljon a rá rakott teher hatására. A karok rendkívül sokoldalúan használhatóak, mert a felső végükön lévő csatlakozás többféle adapterre kicserélhető. 5/8" spigot, vakupapucs, 3/8" és 1/4" adapter és elforgás-gátló adapter közül választhatjuk a célunk megfelelőt.
4 változatban kapható a 2 új méret: a 244Mini és 244Micro, valamit a 244Mico-AR szett elforgás-gátló adapterrel és a 244MicroKIT 3861-B Nano csipesszel és elforgás-gátló adapterrel.

Megtalálod a Manfrotto termékeket a Tripont webáruházában.

Kérem várjon!