Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

EIZO ColorEdge CS240, letesztelve!

2015.07.16. 12:55
Címkék: , eizo, coloredge
Szerző: Szabina


A megfelelő minőségű színvisszaadás és képfeldolgozás a korszerű fényképezőgép mellett első osztályú monitort is igényel. Az EIZO ColorEdge CS240-es monitora tökéletesen valósághű módon adja vissza a felvételek szín- és árnyalatvilágát. Ezt a teljesítményt a 16-bit-es Look Up Table-el éri el.

A monitor viszonylag nagy mérettel rendelkezik, ez pontosabban 24 hüvelykes (61cm) átmérőt jelent. A maximális felbontás ennél a monitornál 1920 x 1200 képpont, ami már bőven elegendő filmekre, játékokra vagy digitális alkotói munkákhoz. A CS240 monitort elsősorban a fényképezés szerelmesei és az amatőr képszerkesztők számára fejlesztették ki. A Display Port és a HDMI-csatlakozás 10 bites színfelbontást nyújt, ami a fényképészek számára a mai gyorsan fejlődő világban hasznos eszköz lehet. Az egymilliárd különböző színnek köszönhetően a képernyő a legfinomabban jeleníti meg a legkisebb színárnyalat-különbségeket is. Ha ez sem lenne elég az AdobeRGB színtartomány 99%-át lefedő színskálával rendelkezik.
A monitor forgathatósága, dönthetősége is jelzi, hogy egy igaz EIZO minőségű monitor van előttünk. Forgatni lehet 172° jobbra/balra, dönteni 35° hátra, -5° előre, elfordítani 90°-kal, a magasság-állítási lehetőség pedig összesen 13 cm.

Ha megfordítjuk a monitort, hátul a bemenetekkel és kimenetekkel találkozunk. Választani lehet négy darab USB 2.0 port, egy DVI-I (HDCP), egy DisplayPort (HDCP), és egy HDMI (HDCP, Deep color) kimenet adta lehetőségeket közül. Az USB portra lehet csatlakoztatni az opcionális kalibráló eszközöket, mivel ebből a típusú monitorból kihagyták a beépített kalibráló eszközt, ami elvégzi akár beállított rendszerességgel a monitorunkat. De nem kell búsulni ennek hiányában a monitor már a kezdetektől fogva szépen fog teljesíteni. Hiszen 1000:1-es kontrasztarányával és 350cd/m2 fényerejével minden igényt kielégít.• Széles gamutos LCD képernyő LED-technológiával, 1000:1 kontraszt, 350 cd/m²-es fényerő
• Az AdobeRGB színtartomány 99%-át lefedő színskála
• 16 bites LUT a fényerő, a fehérpont és a gammaérték pontos hardveres kalibrációjához
• Digital Uniformity Equalizer a kiváló fénysűrűség-eloszláshoz és színtisztasághoz
• Színpontosság 16-bites Look Up Table-lel és akár 10-bites színvisszaadás
• Display Port-, DVI-I- és HDMI bemenet a digitális és analóg csatlakozáshoz
• Tartozék ColorNavigator szoftver
• Javasolt opcionális tartozékok: hardveres kalibráció céljára szolgáló mérőkészülékÍme, egy oktató videó a használatról és arról, hogy micsoda különbségekre képes az Eizo CS240.


Kérem várjon!