Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Kihirdették a 2015-ös drón fotóverseny eredményét!

2015.07.20. 16:12
Címkék: ronin, gopro, hero, feiyutech
Szerző: VoodooTöbb mint 5000 résztvevő volt a világ összes tájáról, az amatőr drone felhasználóktól a professzionális fotográfusokig. A képek nagy többsége a Gopro Hero 3 Silver illetve Black szériával készült.

A pályázat igen nagy igényességgel lett elbírálva és lefutatva. Elsősorban a kreativitást értékelte a zsűri. A National Geographic neves fotósa is a zsűri közt volt Ken Geiger (Pulitzer díjas fotógráfus), emellett Jean-Pierre Vrignaud a National Geographic vezetője és a Dronestagramé is.

A verseny komolyságát a támogatók neve és sokasága is jelzi (National Geographic, Kodak, Parrot, Go Pro, Hexo+, Picanova, Hobbico és Adobe)


Első helyezést ért el Köd felett címmel, helyszín kategóriában Ricardo Matiello.Első helyezést ért el Búvárkodás cápákkal címmel, természet kategóriában TahitiflyshootMásodik helyezést ért el Mont-Saint-Michel címmel, helyszín kategóriában WanaiifilmsMásodik helyezést ért el La Jolla címmel, természet kategóriában kdilliardHarmadik helyezést ért el Tulipán mezők címmel, helyszín kategóriában Anders@andersa.comHarmadik helyezést ért el Elhagyott sziget címmel, természet kategóriában Marama Photo VideoElső helyezést ért el Hol van Waldo a Limassol karneválon, Dronok kategóriában FlyovermediaCyElső helyezést ért el Köd felett címmel, közönségdíj kategóriában Ricardo MatielloMásodik helyezést ért el Plovidv-i éjszaka, közönségdíj kategóriában Ice FireHarmadik helyezést ért el közönségdíj kategóriában Wootsor


Kérem várjon!