Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

A Nikon bejelentette három legújabb objektívjét

2015.08.04. 12:16
Címkék: teleobjektív, nikon, objektív, 24-70mm, 24mm, 200-500mm
Szerző: Gödöllei EszterAz új AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR gyorsabb, erősebb és stabilabb a 2007-ben bemutatott elődjénél. Hallgatva a profi felhasználók javaslataira, több újítás is bevezetésre került.
Az objektív mostantól egy ED üvegelemet is magában foglal, melynek fő feladata a színeltérések, becsillanások kiiktatása és a fényveszteség minimálisra csökkentése.
A Silent Wave Motornak (SWM) köszönhetően az AF másfélszer gyorsabbá vált a korábbi 24-70mm f/2.8G objektívéhez képest. Az objektív 20 elemből áll 16 csoportban, nanokristály bevonattal, ezen kívül természetesen teljes mértékben időjárásálló. 

Az AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED professzionális testvérénél kompaktabb és könnyebb kivitelű FX formátumú objektív. 
A tág 1,8-as rekesz szép mélységélességet produkál, illetve gyenge fényviszonyok mellett is kiváló, éles és tiszta képeket készít.
A 9 csoportból és 12 elemből álló objektív két ED (alacsony szórású) lencsét, két aszferikus lencsetagot és nanokristály bevonatot foglal magába. A nagylátoszögű objektívek képszélein megjelenő gyakori hibák - mint a fény- és élességvesztés – is jól szabályozottak az új objektív esetében.

A szupertele család legújabb tagja az AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR.
A teljes zoomtartományban f/5,6-os blende kiváló mélységélesség-szabályozást tesz lehetővé. A 19 elemből 12 csoportban álló objektív három ED üvege gondoskodik a színeltérések minimalizálásáról. A rázkódáscsökkentő VR technológia akár 4,5 lépésközzel hosszabb záridőt is lehetővé tesz bármiféle bemozdulás nélkül, a gyors események megörökítését a Sport VR mód segíti, a Silent Wave Motor pedig az eddiginél is nagyobb sebességű autófókuszt teszi lehetővé.

Kérem várjon!