Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Manfrotto Slider & Advanced táska

2015.08.17. 14:39
Címkék: slider, táska, advanced, manfrotto,
Szerző: Voodoo


A GoPro kamerákat leggyakrabban nehéz terepen, rossz fényviszonyok közt használják. A kamera tudása se képes minden esetben áthidalni a nagy fénykülönbségeket, illetve sötétben való használatkor nem minden esetben nyújt tökéletes képminőséget.
A Manfrotto ilyen helyzetekhez fejlesztette ki az új ThrilLED ledes világítását kifejezetten GoPro kamerákhoz. Az új kiegészítő nagyon kicsi és tökéletesen passzol a GoPro alakjához, valamint alumíniumból készült, hogy bírja a gyűrődést a kamerával együtt. A 3 erőteljes led fénye a Manfrotto korábbi ledes lámpáinak minőségét hozza. Az erejük akár éjszakai felvételekhez is elegendő!

A Manfrotto a professzionális videózás terén már mutatott be újdonságokat (elég csak a Digital Director-ra gondolni), most tovább bővíti kínálatát. Bemutatkoztak ugyanis a SLIDER-ei, melyek 60 és 100cm-es méretben lesznek elérhetőek a professzionális videósoknak.A sínek és a kocsi közti csatlakozás egyszerűen, könnyen állítható, illetve magának a kocsinak a súrlódása is. A kerekek különösen ellenálló anyagból készültek (PSU polimer) az akadásmentes és a csendes használatért. Súrlódás állításával szabályozható a követés, és széles sínjeinek köszönhetően rendkívül masszív a felépítésük.A sliderek Manfrotto videofejekkel kombinálva is megvásárolhatóak, a videózás céljának megfelelően, illetve a sokoldalú rögzítési lehetőségekkel bármilyen kiegészítő is csatlakoztatható. A SLIDER rendszer elérhető 391 fotó-videó fejjel (portré módban függőleges csúsztatás is végezhető), 494RC2 fejjel (a gyors pozícióváltásokhoz és felszereléshez), 500 és 502-es fluidos video fejjel (azoknak, akik precíz, folyékony mozgásra vágynak).


A Manfrotto táskakínálata igyekszik lefedni a fotózás minden területét, az amatőr igényektől a professzionális felhasználásig és folyamatosan dolgozik a paletta kibővítésén.Ennek eredményeképp 10 új táskát mutattak be a már meglévő Advanced és Travel szériáikon belül. A táskák a fotósok igényeit maximálisan igyekeznek kiszolgálni, magas minőségű anyaghasználattal ötvözve.
Új oldaltáskák és már meglévő hátizsákok új színei jelentek meg a mostani palettabővítés alkalmával. Ezek szervesen illeszkednek a már meglévő kínálatba, így a cserélhető optikás és szuper-kompakt gépektől a nagy szenzoros és full frames DSLR-ig minden géphez kínálnak megoldást.

 

Kérem várjon!