Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Megújult a Manfrotto 290-es állványcsaládja

2015.08.27. 11:38
Címkék: állvány, 290, manfrotto, monopod, tripod
Szerző: Gödöllei EszterA Manfrotto bemutatja a megújult 290-es kollekciót, a szenvedélyes hobbi fotósok számára nagy gonddal tervezett állvány-családját, amellyel a fotósok egy komoly lépést tehetnek előre a fotózás iránti szenvedélyükben.

Az állványok közül minden hobbi fotós igényeinek és fotós tudásának megfelelően kiválaszthatja az ideálisat: aki éppen most kezd komolyabban foglalkozni a fotózással és egyszerű, praktikus, könnyen használható állványt keres, annak az állványa a 290 Light
Ha a stabilitást a fő szempont, akkor merev, szilárd vázával a 290 Xtra a befutó. 
A 290 Dual különlegessége, hogy a középoszlop könnyedén, egy mozdulattal vízszintbe fordítható, így nagy teret ad a kreativitásnak a kompozícióban. 
A 290 monopod pedig könnyű súlyával és kis méretével bárhol, bármikor támasztékot jelent.


  

A szettek többféle fejjel kaphatóak, így a fejek közül is választhatunk vérmérsékletünknek megfelelőt. A gömbfej a gyors kezű fotósoknak ideális, akik szeretik a sebességet a kompozíció váltásokkor. A precíz-típusoknak tájfotóhoz vagy csendélethez a megújult 3 dimenziós fej a nyerő. A 290Xtra-hoz ezek mellett választhatjuk a videózáshoz ideális 2 dimenziós fejet is.


Kérem várjon!