Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Őszi videófej akció a Manfrottotól

2015.09.17. 11:17
Címkék: mhxpro-2w, videoállvány, mvh500ah, manfrotto
Szerző: Gödöllei EszterKészíts tökéletes videókat, remegésmentes felvételeket, könnyed mozgású svenkeket! 3 fluidos, sima mozgású professzionális videós fej közül választhatsz, amit most akciós áron vihetsz haza.

Őszi akciónkban a 3 legnépszerűbb videós Manfrotto fejet vásárolhatod meg kedvezményes áron: az XPRO 2 dimenziós fejet, az 500AH-t és az 502AH-t.
Fluidos mozgás, nagy teherbírás, remegésmentes felvételek - nem csak videós célokra - ideális nagy teleobjektívekhez is, sport vagy természetfotósok részére. 
Az ajánlat Október 30-ig tart.


MHXPRO-2W

Az XPRO fluid fej a legjobb választás olyan fotósoknak, akik elkezdenek videókat készíteni a kreativitásuk kiterjesztéséért. Madárnézőknek is kiválóan alkalmas, akik könnyű távcsöveket használnak a vadvilág megfigyeléséhez, valamint digiscoping-ot egy kiegészítő kamerával, és olyan fluid fejre van szükségük, amely állandóan mozog.Az XPRO fluid fej az egyetlen könnyű videofej folyékonyságválasztóval: ez teszi lehetővé az átkapcsolást a kemény és a lágy folyékonyság között a használt felszereléstől, és a döntési mozgás preferált sebességétől függően. A folyadékos adapter beállításai biztosítják a stabil videók készítését bármilyen fotós objektívvel. Az AdaptoTechnopolymernek és az alumíniumváznak köszönhetően az XPRO fej rendkívül könnyen szállítható: mindössze 700 g, és a teherbírása 4 kg.


MVH500AH

Az MVH500AH egy könnyű videofej széles platformmal, ami ideális HDSLR vázakhoz. Fimon mogzású és precíz fej. Csúszótalppal rendelkezik és így képes kiegyensúlyozni a legújabb cserélhető objektíves fényképezőgépeket. Biztosítja akár 5 kg-os felszerelés precíz vezérlést. Bridging Technology™ -t alkalmazó fej. Sima mozgásokat tesz lehetővé a pan és tilt síkban is a fluid kazettáknak köszönhetően. Az oldalsó zár rendeszernek köszönhetően a cserelap egyszerűen bekattintható felülről a fejbe, és nem kell hátulról becsúsztatni, ezzel a módszerrel a kamera könnyebben és biztonságosabban felrakható. Az Easy Link csatlakozósok segítségével monitor, karok vagy más kiegészítők rögzíthetőek közvetlenül a fejre. 


MVH502AH   

Az 502AH egy kiváló jó ár-érték arányú, teljesen felszerelt professzionális fej, ami a korábbi népszerű 501 továbbfejlesztése masszívabb konstrukcióval és a Manfrotto "Bridging" technológiájával. Teljes simaságú irányítást ad a felvétel közben köszönhetően a változtatható folyadék mechanizmusoknak.Ideális a videofelvételekhez a legújabb kamkorderekkel és HDSLR fényképezőgépekkel. Különleges DSLR rig konfigurációk vagy matte boxok által okozott egyenetlen súlyelosztást is könnyű korrigálni vele. A fej minden fotóállványhoz csatlakoztatható a 3/8"-os aljzattal.
A fej "AH" flat base-sel, lapos alappal elérhető. Független pan és tilt zárral felszerelt, mindkettő 0-maximum tartományban állítható.

További részletet itt találsz.
Kérem várjon!