Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Újdonságok a Rode-tól

2015.10.01. 09:52
Címkék: rode, mikrofon,
Szerző: Gödöllei Eszter6 féle új termékkel állt elő a RODE egy időben, ami kivételes esetnek számít a cég történetében. Az új eszközök közt érkezik két féle új mikrofon, egy pár szénszálas boom rúd, egy XLR interface Apple iOS® eszközökhöz és egy XLR adapter a cégek között oly népszerű RØDELink 2.4GHz digitális vezeték nélküli rendszeréhez. 


A VideoMic Me kompakt és pehelykönnyű tervezésű irányított mikrofon, amit egyenesen az iPhone-odhoz, vagy iPad-edhez csatlakoztathatsz.A VideoMicro egy kompakt tervezésű mikrofon, amely segít egy jobb, javított hangot rögzíteni felvételeidhez. 

A Newshooter Kit biztosítja számodra, hogy hatalmas ENG-t és valós hangokat rögzíts. A Newshooter Kit kamera csatlakoztató felülettel, és XLR adaptorral együtt érkezik hozzád.Gyors és egyszerű broadcast rögzítés a teljes mezőben. Az i-XLR egy boradcast minőségű XLR adapter villám interfacekhez, iOS eszközökkel való használatra. Ajánlott riportereknek, és professzionális audio-technikával foglalkozó szakembereknek, interjúkhoz és Apple okos eszközzel való rögzítéshez.MicroBoompole Pro és Boompole ProUltrakönnyű, 100% szénszálas boom rudak.

további infó:
Kérem várjon!