Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Itt az új CAMBO ACTUS-XL

2016.09.09. 11:47
Címkék:
Szerző: AttilaA kölni Photokina kiállításon számtalan új termékkel előrukkoló Cambo ismételten egy nagyszerű terméket mutatott be a világméretű expo előtt.

Amíg az Actus Mini remekel, mint a legkönnyebb és legkisebb kamera platform, az Actus-XL rendszer egyesíti magában az Actus és az Ultima kamera platformokat és képes megtartani a kamera szabad mozgathatóságát.

A kulcsszó a modularitás. Az Actus-XL kompatibilis minden Actus lencse foglalattal és adapterrel, ugyanazt a mountot megosztva. A hátsó kereten egy könnyen változtatható rendszer tartó található, ami egyaránt kompatibilis a digitális hátfalakkal vagy a DSLR/tükör nélküli kamerákkal egyaránt.Az Actus Mini-vel való kompatibilitás lehetővé teszi az objektív adapterek számtalan kombinációs lehetőségét bármilyen fényképezőgép vázzal. Ezeket a rendszereket egy olyan mounttal szerelték fel, amely könnyedén átfordítható egy pillanat alatt álló formátumból fekvő formátumba, vagy vissza. Ezt anélkül tehetjük meg, hogy a fényképezőgépünket vagy hátfalunkat levennénk a rendszerről.

Amikor digitális hátfalat használunk, a mount minden Cambo SLW-adapterrel kompatibilis, ami más Cambo kamerákon használatos.

Azok a fotósok, akik élő kép nélkül használják a digitális hátfalukat, létezik egy Cambo Sliding adapter hátsó keret.

Az objektívpanelek elérhetőek a #0, #1 és a #3-as zárszerkezetű rendszerekre egyaránt, mechanikus és elektromos zárakhoz szinkronban a digitális hátfalakhoz.

Kérem várjon!