Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Megérkezett a Capture One 11

2017.12.04. 14:21
Címkék: 11, capture one, phase one
Szerző: BumbleBee

A Phase One bejelentette népszerű képszerkesztő programjának legújabb verzióját, a Capture One 11-t, mely rengeteg hasznos újítással gazdagodott. Lássuk, milyen extrákkal egészült ki az előző verzió!

Magyarázó szövegek

Adj hozzá közvetlenül a képeidhez kézzel írott jegyzeteket és rajzokat! Ezeket a kiegészítéseket használhatod akár emlékeztetőként is, hogy később tudd, hogy mi fogott meg az adott képben vagy jegyzeteiddel segítheted a retusáló munkáját. A kiexportált PSD fájlban külön rétegként kezelheted a jegyzeteket.

Rétegekbe rendezett munkafolyamat

Minden állítási lehetőség kompatibilis a Rétegek panellel, ami igazán „layer-központú” alkalmazássá teszi a Capture One-t. Ezzel az újítással a munkafelület sokkal dinamikusabbá vált. Minden korrekciós réteg átlátszósága külön-külön módosítható egy csúszka segítségével.

Élfinomítás és lágyítás maszkolással

A „Feather Mask” funkciónak köszönhetően sokkal könnyebbé válik a maszk utólagos finomítása a csúszka segítségével, sokkal precízebbé téve a kijelölést. Használd együtt az „Auto Mask” funkcióval a precíz végeredményért.

Körbevágás exportálása

A Capture One lehtővé teszi, hogy az „Export Path” segítségével a kivágás körvonalát is exportálhasd a PSD fájlba. Ily módon a teljes képet felhasználhatjuk a retusálásnál vagy egy későbbi állapotban változtathatjuk akár a körbevágás körvonalát is.

Azonos képek szűrése

Az azonos képek szűrése lehetővé teszi, hogy ne importáljuk kétszer ugyanazt a fájlt.

Színbeállítások

A továbbfejlesztett színkorrekciónak köszönhetően finomabb változtatásokat végezhetünk a fényképeken a színegyensúly, színbeállítás, fehéregyensúly és más eszközök segítségével.

Szerkesztés sebessége

A Capture One általános teljesítménye megnövekedett, ami gyorsabb és simább szerkesztést tesz lehetővé. Ez a változás főleg a finom-hangoló módosításoknál hasznos.

Szürke árnyalatos megjelenítés

Maszkolásnál a „Grey Scale” bekapcsolása könnyen átláthatóvá teszi a kijelölést zavaró tényezők nélkül. Így könnyedén észrevehetővé és javíthatóvá válnak azok a részek, amik kimaradtak a maszkolásnál.

A Capture One 11 már kapható a Tripontnál: http://www.tripont.hu/termek/cikk-289010

Kérem várjon!