Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Panasonic Generation Freedom

2017.12.04. 15:55
Címkék: , lumix, panasonic
Szerző: Gergő


Mindig mozgásban vagy? A strapabíró, könnyű Lumix G szériátt éppen azoknak a fotósoknak tervezték, akiknek sokat jelent a szabadság, és akik a legzordabb körülmények között is megbízható társat szeretnének ahhoz, hogy életre szóló kalandjaikat kiváló minőségben megörökítsék.

A Lumix-G széria jellemzője, hogy ezek a fényképezőgépek kifejezetten könnyű súlyuk és kompakt méretük ellenére masszívak, így akár folyamatosan magaddal viheted kedvenc gépedet, hogy egyetlen fontos pillanat megörökítéséről se kelljen lemondanod.


Fényképezés során nem mindig vagyunk hatással a külső körülményekre, például az időjárásra és a fényviszonyokra. A Lumix-G fényképezőgépek kettős képstabilizátorral rendelkeznek, a váz- és objektívstabilizáló mechanizmusnak köszönhetően nem jelent többé gondot a gyenge megvilágítás, rázkódás vagy a kézből készült teleobjektíves fényképezés. A LUMIX G80 és GH5 fényképezőgépek ráadásul időjárásálló házzal rendelkeznek, így a nedvesség és por sem jelent számukra akadályt.


Mit szeretnél megörökíteni? Bármi legyen is a kép középpontjában, az érintéses autofókusszal sokkal könnyebben beállíthatod, hogy azok a részek kapjanak hangsúlyt, amiket te szeretnél. Ha később módosítani szeretnél ezen, az utólagos fókusszal könnyedén megteheted. Ha nagyobb mozgásszabadságra vágysz, használhatod az élő képkeresőt, hiszen a képernyőn megjelenő kép tökéletesen megegyezik a készítendő fotóval.

Minden nap új kaland: legyen szó akár nyaralásról, kalandtúráról vagy pezsgő éjszakai életről, biztosan te is a lehető legjobb minőségben szeretnéd megosztani élményeidet ismerőseiddel. A LUMIX GX800 és GF7 fényképezőgépekkel gyorsan és egyszerűen töltheted fel képeidet Wi-Fi kapcsolat és a Panasonic Image App segítségével. A tökéletes szelfik készítése is sokkal könnyebb a kihajtható képernyőnek köszönhetően.


Ha nem csak a fotózás szerelmese vagy, de kiváló minőségű videókat is rögzítenél, akkor a LUMIX G sorozat fényképezőgépek bármelyike (kivétel GF7) ideális választás lehet számodra. Ezekkel a fényképezőgépekkel ugyanis 4K minőségben készíthetsz filmet, a végeredmény pedig már csak rajtad múlik! A rögzített videófelvételekből a 4K PHOTO funkció segítségével utólag kiválaszthatod a legjobb pillanatot, így a felvétel készítésekor átadhatod magad az élménynek.

Van olyan helyzet, amikor egy jó kép elkészítéséhez teljes csendre van szükség; a gyorsan tovatűnő pillanatokat nem szeretnéd semmilyen zajjal megzavarni, miközben megörökíted. Erre nyújt megoldást a csendes exponálási mód, aminek köszönhetően nincs zavaró kattanás a képek készítésekor. Így csodálatos képeket készíthetsz, miközben szinte észrevétlen vagy a környezeted számára – legyen szó akár baba- vagy természetfotózásról.


A LUMIX-G fényképezőgépekhez különböző minőségi objektívek kaphatók, így minden felhasználási módban megállják a helyüket és hozzájárulnak, hogy bármilyen kreatív ötletet megvalósíthass.


ÉREZZ SZABADON!

Panasonic  GX800

- Készíts bámulatos szelfiket az új 4K és panoráma szelfi funkciókkal

- Rögzíts kihagyhatatlan pillanatokat a legújabb 4K technológiával és elképesztő teljesítménnyel

- Valósághű részletek és lenyűgöző színvisszaadásMOZOGJ SZABADON!

Panasonic GH5

- Csepp-, por-, és fagyálló, masszív kivitel

- 3,68M képpontos, nagy OLED élőképes kereső

- 20,3 MP-es, képpontra pontos rögzítés

- 4K 60p/50p folyamatos minőségű videó

- 4:2:2 10 bites belső képrögzítés

- Ultragyors mozgásérzékelő és fókusz

- A 6K/4K sorozattal mindig megvan a pillanat


LÁSS SZABADON!

Panasonic G80

- Kristálytiszta kép minden felvételnél

- Teljesítmény a legjobb minőség szolgálatában

- Örökítse meg a felejthetetlen pillanatokat

- Robusztus és sokoldalú kialakítás
  • Teljes pixelszám 16,84 millió
  • Csepp, por és ütésálló Időjárásálló
  • Teljes pixelszám 20,30 millió
  • Csepp, por és ütésálló Igen
279 990 Ft
Nettó: 220 465 Ft
546 990 Ft
Nettó: 430 701 Ft
758 990 Ft
Nettó: 597 630 Ft
Kérem várjon!