Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Tether Tools USB-C kábelekkel kapcsolatos gyakori kérdések

2018.02.12. 15:27
Címkék: tether, tools
Szerző: BumbleBee

Amióta a TetherPro USB-C kábelek elérhetővé váltak, a „tether” fotózás sokkal könnyebbé vált az újabb eszközöknél is, például a Sony a7R III és a Hasselblad H6 használói számára is. Hatalmas lelkesedés övezte az új USB-C kábelek érkezését, ezzel párhuzamosan persze több kérdés is felmerült, amikre ebben a cikkben igyekszünk választ adni.


Szükségem van TetherBoost-ra TetherPro USB-C – 3.0 Micro-B kábel használata esetén?

A rövid válasz: nincs. 4.6 méterig a TetherPro USB-C – 3.0 Micro-B kábelhez nem szükséges a TetherBoost Pro használata. Ha nagyobb távolságban szeretnénk használni, 9.2 méterig TetherPro USB-C – USB-A anya átalakítóval szintén TetherBoost nélkül tudjuk használni. Ha azonban 13 méter fölötti távolságnál szeretnénk használni, a TetherBoost használata már ajánlott.


Milyen kábelre van szükségem… Nikon D800, Sony a7R III, Canon 5D Mark IV, Olympus OM-D E-M1 Mark II, Hasselblad H6, Fuji X-T2, Panasonic LUMIX GH5 fényképezőgépemhez?

Ilyen kérdés ajánljuk a TetherTools „Search By Camera” (vagyis keresés fényképezőgép típus alapján) funkció a TetherTools oldalán. Három információ megadásával (a fényképezőgép gyártója, modell, számítógépen adatátvitelnél használni kívánt bemenet) megkapjuk a számunkra releváns kábeleknek és kiteknek a listáját.

A lenti példában a Nikon D800 és USB-C bemenetet állítottuk be a keresőben. Ahogy látható, ennél a párosításnál a TetherPro USB-C – 3.0 Micro-B és a TetherPro USB-C – 3.0 Micro-B -t ajánlja a rendszer.Már rendelkezem Tether Tools kábellel, amit továbbra is szeretnék használni; átalakító hosszabbítóval van erre lehetőségem?

Természetesen igen! Ha már rendelkezel TetherPro USB kábellel de szeretnéd korszerűsíteni a kapcsolódás minőségét, a Tether Tools biztosít rá megoldást! Meglévő USB 2.0 vagy 3.0 kábeledet meghosszabbíthatod egy 4.6 méter hosszú TetherPro USB-C – USB-A anya adapterrel.Kérem várjon!