Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Új ultra zoom objektívet mutatott be a Panasonic

2018.03.01. 15:12
Címkék: panasonic, 50-200, , új, ultra, zoom, be, a
Szerző: BumbleBee

Hamarosan érkezik a LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 sorozat harmadik tagja, a LEICA DG VARIO-ELMARIT 50-200mm / F2.8-4.0 ASPH teleobjektív.


A LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 sorozat gyújtótávolsága az ultraszéles látószögtől a szuper teléig terjed. Így a kompakt méret kiváló képminőséggel társul mind a fotók, mind a videók készítésekor. Az objektívsorozat minden tagja Nano Surface Coating védőréteget kapott, ami csökkenti a becsillanást és a szellemkép képződést, emellett az objektívek por-csepp-és fagyállóak is -10° C-ig, így minden körülmények között megbízható társ lesz.


A LEICA DG VARIO-ELMARIT 50-200mm / F2.8-4.0 ASPH zoomtartománya 100 mm-től 400 mm-ig terjed (35mm-re átszámolva). Nagy sebességű teljesítményének köszönhetően a legkülönbözőbb témák fotózásához lehet ideális választás, például portré-sport-és vadvilág fotózásához.

A Power OIS optikai képstabilizátor funkció segít hatékonyan kiküszöbölni a kézremegésből eredő bemozdulást, így a legtöbb helyzetben állvány nélkül is jó képeket készíthetünk. A megfelelő Panasonic LUMIX DSLM fényképezőgépekre rögzítve az objektív Dual I.S.*1 és Dual.I.S.2*2 képstabilizátorokat alkalmaz.

Az objektív 15 csoportban összesen 21 elemet tartalmaz, melyből kettő UED (ultra-extra alacsony szórású), kettő ED (extra alacsony szórású), kettő pedig aszférikus lencse; segítségükkel kiküszöbölhető a szférikus torzulás és a kromatikus aberráció. Ennek köszönhetően a kapott képek közepétől a sarkokig magas felbontásúak és kontrasztosak.

Az objektív 67mm-es ND, PL vagy egyéb szűrőkkel felszerelhető, ily módon a kreatív lehetőségek széles palettája érhető el az objektívvel. Továbbá az 1.4x DMW-TC14 telekonverter 560 mm-re (35 mm-es egyenérték), a 2.0x DMW-TC20 telekonverter pedig 800 mm-re (35 mm-es egyenérték) tolja ki a fókusztávolságot a még közelibb felvételekhez.Kérem várjon!