Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Hivatalosan is bejelentették a Sony a7III-t

2018.03.13. 15:35
Címkék: , sony
Szerző: BumbleBee

Az A7 III „belépő szintű” fényképezőgépről már régóta zajlik a találgatás, de most végre a WPPI konferenciáján hivatalosan is bejelentették az A9 tudásával bíró „kistestvért”.


Bár korábban a Sony úgy utalt az új fényképezőgépre, mint „alap full-frame modellre”, az A7III minden, csak nem alap gép; többek között újonnan kifejlesztett 24.2 megapixeles hátulról megvilágított Exmor R CMOS szenzorral rendelkezik, melyet „front-end” LSI szenzor egészít ki, így megduplázva a kiolvasási sebességet. A továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozóval a feldolgozás sebessége az A7 II-höz képest 1.8-szorosára nőtt. Az A7 III így nagyobb sebesség mellett is lehetővé teszi a 100-51200 közötti ISO értéket.


Az új modell 415 kontrasztérzékeléses AF ponttal és 693 fázisdetekciós ponttal a teljes képterület 93%-át lefedi, így a legnehezebben követhető tárgyak esetén is megbízható követést és fókuszálást tesz lehetővé.

Az AF válasz és követés is a korábbi modelleknél jobb lett; rossz látási viszonyok között is közel kétszeres fókuszsebességgel és követési sebességgel rendelkezik a gép a gyorsabb kiolvasási sebességnek köszönhetően. Ez lehetővé teszi, hogy a komplex, nehezen előre látható mozgásformákat is sokkal precízebben és pontosabban örökíthessük meg. A sorozatfelvételi képessége 10 kép másodpercenként, a megnövelt tárkapacitásnak köszönhetően 177 JPEG kép fér el az átmeneti tárolóban.


A Sony ígérete szerint az A7 III egyetlen feltöltéssel 710 felvételt képes készíteni, így a tükör nélküli fényképezőgépek között a leghosszabb akkumulátor élettartammal rendelkezik, lehetővé téve, hogy egyetlen aksival egész nap fotózhassunk. Intsünk búcsút a régi NP-FW50 akksinak és üdvözöljük a nagytestvért, a Sony A9-nél is használt NP-Z100-at! Ez különösen jó hír azoknak, akik hosszabb, nagy felbontású videókat szeretnének készíteni az A7 III-mal.


Ha pedig már a videó felvételnél tartunk: a fényképezőgéppel 4K felbontású, akár 30 kép/másodperces videó készíthető. HDR felvételekhez S-Log2 és S-Log3 profil és Hybrid Log Gamma is választható. A gépről pár másodperc alatt könnyedén továbbíthatod a képeidet mobil eszközre Wi-Fi és NFC kapcsolat, valamint érintőképernyő segítségével. Emellett USB-C bemenet is található a gépen, így PC-re is könnyen feltöltheted a képeidet. Az időjárásálló kivitelnek köszönhetően bármilyen körülmények között megbízható társad lehet az A7 III.

A Sony A7 III előreláthatóan 2018 áprilisában érkezik a boltokba.

Kérem várjon!