Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Új korszak kezdődik a mozgásvezérlésben

2018.03.28. 14:31
Címkék: genie, syrp
Szerző: BumbleBee

Már hat év telt el azóta, hogy a Syrp Genie megjelent a piacon, és azóta is világszerte segíti a filmesek mindennapi munkáját. A Syrp most újra felrázza a mozgásvezérlők piacát, hiszen itt van a Genie II!


A Genie II fejlesztése esetében a gyártó ugyanolyan figyelmet fordított az egyszerűségre és könnyű szállíthatóságra, mint elődje esetében, emellett a felhasználók teljes kamera irányítást, nagy sebességű vezeték nélküli vezérlést, több tengelyű mozgástartományt és még sok más új funkciót is kapnak, melyek még több lehetőséget kínálnak a videó és timelapse készítés területén.
Az új Syrp Genie II elődjénél gyorsabb, csöndesebb és hatékonyabb működésre képes, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat segíti elő a Linear és a Pan Tilt modulok közti kapcsolatot, mely a precíz háromtengelyes vezérléshez szükséges. A Wi-Fi nagy sebességű adatátvitelt tesz lehetővé a Syrp Genie applikációval.A Linear modul két, a Pan Tilt modul három USB-C bemenettel rendelkezik. A Genie Applikáción keresztül például az expozíció, az ISO és a rekesznyílás beállításait kezelhetjük.

A Genie II Linear kompatibilis az összes sliderrel, sínrendszerrel és dollyval. Használható magában (egyenes vonalú mozgásnál), a Genie Mini Pan Tilt Kittel vagy a Genie II Pan Tilt háromtengelyes mozgásvezérlővel is.


A Genie II Pan Tilt önmagában megvásárolva is tökéletesen működik állványra rögzítve. A moduláris beállításnak köszönhetően a Genie II Linear és Pan Tilt együtt és külön-külön is használható.

299 900 Ft
Nettó: 236 142 Ft
527 900 Ft
Nettó: 415 669 Ft
Kérem várjon!