Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Érkezik a GoPro kedvező árú akciókamerája, a HERO

2018.04.03. 11:50
Címkék: gopro, hero
Szerző: BumbleBee

Itt a GoPro legújabb, kedvező árú akciókamerája, ami a HERO nevet viseli majd. Az új kamera kinézetre szinte teljesen megegyezik a zászlós hajónak számító Hero sorozat többi tagjával, és az ezekhez készített kiegészítők kompatibilisek vele.


Az új Hero néhány egyszerűsítésen esett át, így könnyebbé vált a kezelése, ráadásul az ára is kedvezőbb. Ezek a változtatások ideális megoldássá teszik a HERO-t azok számára, akik most ismerkednek az akciókamerákkal.

Az új GoPro HERO 1440p és 1080p felbontásban képes HD videót rögzíteni 60 képkocka/másodperc frissítéssel. Ezen kívül 10 megapixeles állóképet készít és elektronikus videó stabilizáló rendszerrel is rendelkezik. Néhány dolog azonban hiányzik belőle, amivel a „nagytestvérek”, a Hero5 és Hero6 rendelkeznek. Nem tudunk vele 4K UHD felbontású videót, ultra slow-motion felvételeket készíteni, és optikai képstabilizátorral sem rendelkezik, ami a drágább kamerákban megtalálható. A könnyű kezelhetőség érdekében a szoftver is egyszerűbb lett. A legtöbb haladó funkció – amit a felhasználók többsége valószínűleg soha nem fog használni – is máshol kapott helyt, így nem kell sok döntést meghoznunk, mielőtt a felvétel gombra kattintunk.

Azonban sok hasznos funkció megmaradt ennél a kameránál is, például a 2”-os érintőképernyő, hangvezérlés és a vízálló kivitel.


Az 1440p-s felbontás bőven elegendő szinte mindenkinek, aki szabadtéri kalandjait szeretné megörökíteni és feltölteni a közösségi média oldalakra vagy a YouTube-ra. Ráadásul a HERO használható a GoPro telefonos alkalmazással is, mely valós idejű vezeték nélküli fájl átvitelt és érintőképernyős szerkesztést tesz lehetővé.

Az új GoPro kamera már megrendelhető a Tripontnál!

Kérem várjon!