Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Ismerd meg a Phase One Certified Pre-Owned rendszerét!

2018.04.20. 10:01
Címkék:
Szerző: BumbleBee

Légy része te is a Phase One közösségnek! A Certified Pre-Owned rendszer ebben segít, ráadásul minden várakozásodat felülmúlja!

 

Sok minden lehet a mögött, hogy valaki a középformátum mellett dönt, és az okok jóval a pixelszámon túl keresendőek. A Phase One a minőség terén nem ismer kompromisszumot; ennek köszönhetően felhasználói számára a legmagasabb minőségű professzionális képminőséget nyújtja.


Ennek a filozófiának megfelelően a Phase One Pre-Owned kamerarendszerek és hátfalak is a legszigorúbb ellenőrzésen mennek keresztül. A rendszerbe bekerülő használt termékek kivétel nélkül egy kilenc lépcsős engedélyezési eljáráson mennek keresztül, hogy megvalósuljon az újszerű középformátumú gépnek megfelelő teljesítmény és minőség.


Hogy is néz ki pontosan a folyamat?


1. Teljes hardver ellenőrzés

Minden egyes alkatrész küllem és funkcionalitás szempontjából is alapos vizsgálaton esik át, elsőként ellenőrzik, hogy van-e olyan alkatrész, ami elhasználódott és cserére szorul. Ezt az ellenőrzést mind a külső, mind a belső alkatrészeken elvégzik.


2. Tisztítás

Klinikai feltételek mellett minden digitális alkotórészt szétszerelnek, megtisztítanak, majd újra összeszerelik, mintha egy újonnan gyártott elemről lenne szó.


3. Precíziós fókusz állítás

Mikroszkopikus mérés alkalmazásával állítják be a digitális érzékelő illesztési síkját, hogy a tökéletes gyári fókuszt és precizitást biztosítson a társított optikával.


4. Mechanikai tesztelés

Az összes mozgó alkatrész szigorú teljesítmény ellenőrzésen megy át. Nem csupán a zárszerkezet és a gombok, de az olyan egyszerű működésű részek is, mint például az akkumulátor fedele és a CF kártya kiadására szolgáló gomb.


5. Az elektronika végső tesztje

Az integrált stressz teszt során az összes elektronikai alkatrészt – alaplapokat, processzorokat, interfészeket – több tesztnek is alávetik, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy az új előírásoknak megfelelnek.


6. Kalibrálás és firmware frissítés

Az ellenőrzési és beállítási folyamat egyik utolsó lépése a teljes rendszer kalibrálása és a firmware újra installálása, frissítése és hitelesítése.


7. Tesztfotózás

Minden egyes ISO, zársebesség, rekesznyílás és tárolási lehetőség beállítást alapos tesztnek vetnek alá stúdiókörnyezetben, biztosítva, hogy az alkatrészek tökéletes összhangban működnek és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő képeket képesek előállítani.


8. Képminőség vizsgálat

A tesztfotókat ezután képzett szakemberek ellenőrzik, és standard tesztfotókkal vetik össze, hogy a gép által készített kép minősége megfeleljen a Phase One minőségi elvárásoknak.


9. Minőséget igazoló tanúsítvány

Végül a minőségbiztosítási osztály további valós körülmények között végez független teszteket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az eszköz nem csak laboratóriumi körülmények között nyújt tökéletes teljesítményt.

A Certified Pre-Owned rendszer költséghatékony megoldás mindazok számára, akik a legmagasabb minőséget keresik. 

Ha szeretnél róla többet megtudni, látogass el a Phase One oldalára.

Kérem várjon!