Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Régi-új barátok – Laura Heald és az Expert D 500

2018.05.18. 14:00
Címkék: , 500, d, expert, hensel
Szerző: BumbleBee

Körülbelül egy évtizede Laura Heald a Sports Illustrated for Kids (Színes Sportújság Gyerekeknek) számára dolgozott egy projekten a floridai Kona Gördeszkaparkban. A nyitó jelenetben az ekkor még kislány Molly Kirk a Kona USA feliraton gurult át gördeszkával.


Laura célja az volt, hogy megismételje az immár tíz éves felvételt Mollyval, aki nemrég ünnepelte 18. születésnapját, és a középiskola befejeztével a szörfözésnek szenteli az életét.

Jelenleg az utazás jelenti Molly számára a tanulást; ideje nagy részét a vízen vagy utazással tölti. Az első forgatásnál még szégyenlős, protektort viselő kislány mára vonzó fiatal nővé cseperedett, aki profi modell és szörfös.


„Amikor Karácsony előtt volt egy kis időm, felvettem a kapcsolatot Kirkékkel, hogy megkérdezzem, Molly otthon van-e. Szerencsére úgy alakult, hogy épp sikerült elcsípnem és boldogan beleegyezett, hogy modellt álljon nekem. A modell portfóliójába szüksége volt új képekre, nekem pedig a fotós portfóliómba, így az ég is úgy akarta, hogy ismét egymásra találjunk.

A tengerparti fotózásra Laura a Nikon D810 fényképezőgépe mellé egy Expert D 500 vakut és egy beauty dish-t vitt magával, ezen kívül egy Hensel Power Max L biztosította a szett függetlenségét a fix áramforrásoktól. 

„A Hensel felszerelés egyszerűsége lehetővé tette számomra, hogy a stúdiómat a tengerparton felállítsam. A Power Max L akkumulátorral külső helyszínen is használhattam az Expert D 500-at, amit általában fali konnektorról szoktam üzemeltetni. Végeredményben elképesztően gyors újratöltést és mobilitást biztosított számomra a szett, és így együtt tudtam mozogni a folyamatosan változó környezeti fénnyel.”

„Sok dolog változik, ahogy idősebbek leszünk, de néhány változatlan marad.”


A fotósról:

Laura Heald fotós, szerkesztő és vizuális történet mesélő. 2009-ben kezdett el dolgozni a Straw Hat Visualsnak újságíróként. Azóta járja a világot és meséli történeteit. 2015-ben a Straw Hats Visuals-szal közösen első helyezést ért el a News Multimedia 48 hours megmérettetésén. Több mint 20 egyetemen tart workshopokat valamint állít elő számukra tananyagokat és prezentációkat.

Az eredeti cikk itt olvasható, a képeket készítette Laura Heald.

Ha kedvet kaptál, hogy felújírsd Hensel vaku szettedet, most különleges csereakciónk keretében megteheted.

  • Vaku ereje 500 W
  • Vaku teljesítménye 500 W
  • Villanási idő 1/5,600 - 1/2,000 s
374 900 Ft
Nettó: 295 197 Ft
937 900 Ft
Nettó: 738 504 Ft
Kérem várjon!