Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Client Lock Mode-dal bővült a Case Air Wireless Tethering System

2018.06.11. 10:48
Címkék: client, lock, a, case, air, wireless, system
Szerző: BumbleBee

A Case Air Wireless Tethering System kirobbanó sikerre tett szert a fotósok körében, hiszen olyan munkafolyamatokat tett lehetővé, amik korábban elképzelhetetlenek voltak.


A termék piacra dobásától a Tether Tools folyamatosan azon dolgozik, hogy tovább fejlessze a Case Air-t és applikációját, a Case Remote-ot. Az eszköz és az app is több teljesítmény javító fejlesztésen esett át és olyan kiegészítésekkel bővült, mint például a RAW átvitelek kizárásának lehetősége JPEG+RAW fotózási beállítás esetén.

Nagy örömünkre ismét egy hasznos funkcióval, a Client Mode-dal bővült az applikáció tudástára, mely már Androidra és IOS-re is elérhető.

Mi is a Client Lock Mode?

A Client Lock Mode az összes kamera irányítási lehetőséget eltávolítja a kijelzőről, így a beállítások nem változtathatóak, a fényképezőgép nem irányítható. Ez a funkció akkor hasznos, ha több okoseszközzel (telefon, tablet) is össze van kötve a fényképezőgép. Lehetővé teszi, hogy te irányíthasd a fényképezést, míg az iPadet átadod az asszisztensnek vagy kliensnek. A képeket látni fogja valós időben, de nem tudja véletlenük elállítani a fényképezőgép beállításait.

A Client Lock Mode beállítása

A Client Lock Mode beállítása három egyszerű lépésből áll. Először nyisd meg a beállítás panelt és a Client Lock Mode opciónál nyomd meg az ENTER-t. 


Ezután üsd be a tetszőleges négyjegyű számkódot. 


Ezután megerősítést kapsz róla, hogy a számkód be lett állítva („Passcode Set”).


Ezután átadhatod a tabletet vagy okostelefont az asszisztensednek vagy a kliensnek. Látni fogják a képernyőn valós időben az elkészült képeket és vissza tudnak lapozni a korábbi fényképekhez is. A beállításokra vonatkozó gombok ebben az esetben szürkén jelennek meg és nem használhatóak.


A Client Mode-ból való kilépéshez egyszerűen meg kell fordítani a fenti lépéseket. Lépj be a beállítások panelbe, válaszd ki a Client Mode opciót és üsd be a korábban megadott négyjegyű kódot. Ha elfelejtetted a megadott kódot, zárd be majd nyisd meg újra a Case Remote applikációt. A Client Lock Out Mode csak IOS és Android eszközökön érhető el.


Kérem várjon!