Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Miops Splash - az első okoseszközzel irányítható folyadékcseppentő

2018.06.29. 15:49
Címkék: splash, miops
Szerző: BumbleBee

A fotózásban az egyik legnehezebb feladat a tökéletes pillanat megörökítése. Az Eron Elektronik cég által gyártott Miops Smart kioldók ezt a nem éppen egyszerű feladatot könnyítik meg. Ezzel a remek eszközzel kreativitásunk határait terjeszthetjük ki. Most egy új, speciális kioldóval kísérleteztünk, ez pedig a Miops Splash, mely kifejezetten folyadékok cseppentésére lett kifejlesztve.


A Miops Splash az első okoseszközzel irányítható folyadékcseppentő, melynek beállításait Bluetooth kapcsolat segítségével gyorsan és egyszerűen lehet módosítani. Természetesen IOS és Android rendszerekre is letölthető a Miops saját alkalmazása. Az applikáció letöltése és az eszköz párosítása után pedig indulhat is a kísérletezés!


Szándékosan használom a kísérletezés szót, hiszen még ennyire kontrolált körülmények közt sem születhet két azonos kép.


Mi a következőkkel próbálkoztunk:
Tárgyasztalra helyeztünk egy poharat, amit teljesen megtöltöttünk vízzel és ebbe cseppentettünk szintén sima csapvizet. A poharat oldalról világítottuk meg egy csík softbox segítségével, a másik oldalon pedig egy egyszerű fehér kartondobozt használtunk derítőnek.

A fényképezőt a cseppentővel egy szinkronkábellel kötöttük össze. A mobil applikáció segítségével irányíthatjuk a cseppentőt és a megadott paraméterek szerint fogja a fényképezőt is kioldani. Ez elsőre igen egyszerűnek hangzik, de aztán komolyan bele lehet bonyolódni és akkor kezdődik a kísérletezés :)

A következő beállítási módokat tudjuk kiválasztani az alkalmazásban:


  • 1 csepp
  • 2 csepp
  • 3 csepp
  • 4 csepp
  • KioldásMindegyik módnál választhatunk, hogy mennyi ideig (ms) legyen nyitva a cseppentő (ez határozza meg a csepp méretét) illetve, hogy a két csepp között mennyi idő teljen el (ms). A kioldás késleltetésének időtartamát szintén milliszekundumban határozhatjuk meg.Mi csak az eszköz a lehetőségeinek csupán a felszínét érintettük. A fények, színek vagy folyadékok variálásával még izgalmasabb képeket is létre lehet hozni.Képek és cikk: UroCsa

A Miops Splash már a Tripontban is elérhető:


50 900 Ft
Nettó: 40 079 Ft
Kérem várjon!