Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Az utazók kedvence: Manfrotto Befree család

2018.07.23. 15:24
Címkék: manfrotto, befree, live, advanced, alpha,
Szerző: BumbleBee

Évről évre növekszik a kereslet az úgynevezett traveller állványok iránt, melyekből jelenleg az olasz Manfrotto kínálja a legszélesebb palettát. A Befree sorozat a legátfogóbb utazó állványcsalád a piacon, melynek kínálatában mindenki megtalálja tudásszintjének, elvárásainak és az alkalmazás területének legmegfelelőbb állványt: a szenvedélyes hobbifotósoktól a független tartalom alkotókon át a professzionális utazó fotográfusokig.


Befree Live

A Befree Live egy új, robbanásszerűen növekvő piaci szegmens, a független tartalomgyártók számára lett kifejlesztve. A Tökéletes társa lehet a világjáróknak, akik szeretnék megosztani történetüket a nagyvilággal.

Segítségével kiváló minőségű videókat készíthetünk utazás közben, hiszen pillanatok alatt használatra kész, fluid feje pedig a piacon a legkisebb. Nem kell aggódni, hogy a poggyász túllépi a megengedett súlykorlátozást: karbon verzió a legkönnyebb minőségi videó állvány kit a piacon. Befree Advanced

A Befree Advanced új standardot állít az utazó állványok piacán. Kifejezetten a legnépszerűbb prémium DSLR kamerákhoz és MIlC gépekhez lett tervezve, de kompatibilis kompakt kamerákkal és belépő szintű DSLR-ekkel is. Ennél a szériánál mutatkozott be az M-lock gyorszáró mechanizmus is, mellyel másodpercek alatt felállítható az állvány.

A QPL Travel zár szintén újdonság, a már ismert Quick Poer Lock kifejezetten utazó állványokhoz kifejlesztett változata, mely nagyobb stabilitást, ergonomikusabb használatot és biztonságos zárást kínál.A 494 gömbfej nagy szerepet játszik az intuitív állításoknál, valamint a gyors és precíz pozícionálásnál. Sima mozgással és erős zárral minden körülmények között számíthatunk rá, ráadásul könnyű súlyához 8kg-os teherbírás társul. A teljes kontrollról panoramikus és súrlódás szabályozó gombok gondoskodnak.

Sabilitás szempontjából az állvány szíve a teljesen újratervezett felső öntvény, melyre Manfrotto Easy Linkkel akár kiegészítőket is rögzíthetünk.

A Befree Advanced kék és piros színben kapható.


Befree Advanced Carbon

A Befree Advanced Carbon azok számára készült, akiknek fontos, hogy a kiváló teljesítmény a lehető legkönnyebb súllyal – csupán 1,25 kg! - párosuljon. A szénszálas felépítésnek köszönhetően nem csupán 16%-kal könnyebb az alumínium verziónál, de a lábak rezgéscsillapítása is kiemelkedő.


Befree Advanced Alpha

A Befree Advanced Alpha állvány kifejezetten a Sony Alpha sorozat felhasználóinak lett tervezve: a lábak design-ja követi a kamerák stílusát, egyedi cserelapja pedig kifejezetten az Alpha kamerákhoz készült.

Befree GT

A Befree GT az első olyan Manfrotto travel állvány, mely a professzionális fotósok számára készült; tökéletes DSLR gépekhez és teleobjektívhez. Magassága 164 cm, teherbírása pedig 10 kg. Kicsire összecsukható, így akár egy hátizsákban is elfér. Alumínium és karbonszálas verzióban is elérhető.

Borítókép: Philip Thurston


Kapcsolódó állványok:


  • Típus Állvány + Állványfej
  • Méret 1640 mm
  • Típus Állvány + Állványfej
  • Méret 1620 mm
  • Típus Állvány + Állványfej
104 880 Ft
Nettó: 82 583 Ft
169 880 Ft
Nettó: 133 764 Ft
89 880 Ft
Nettó: 70 772 Ft
Kérem várjon!