Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Egy új Nikon a mindennapokra - D3500

2018.09.03. 15:39
Címkék: nikon
Szerző: Gergő

Megjelent a Nikon legkisebb DSLR-jének legújabb változata.


A Nikon, miközben éppen a professzionális fényképészeket próbálja a tükör nélküli világ felé terelgetni, nem feledkezik meg a belépő szintű DSLR-ek felhasználóiról sem: Alig pár nappal a Z szériára jelentette be a D3500-at.

Az új váz rendelkezik az előd minden jó tulajdonságával, azonban kisebb, ergonomikusabb és könnyebb lett. Az akku miatt sem kell annyit aggódni, mint korábban: a CIPA mérnökei 30%-kal hosszabb akkuidőt mértek.

Az érzékelő maradt a régi: 24 megapixeles APS-C DX méretű a szenzor, ami képes FHD videókat is rögzíteni. A hátsó kijelző és az automatikus élességállítás is maradt a jól bevált régi: egy 7,6 cm-es, rögzített kijelzőn nézhetjük, ahogy dolgozik 11 pontos autófókusz rendszer a kezünkben.A Snapbridge alkalmazás segítségével a D3500 is mindig online marad: képeinket azonnal továbbíthatjuk iOS vagy Android eszközeinkre, a barátok így nem maradnak naprakész és DSLR minőségű Instagram posztok nélkül.A legnagyobb változás a kezelőfelületet érinti: Mélyebb lett a markolat, jobba fogása, és a Nikon átrendezte a kijelző körüli gombokat, úgy, hogy minden a jobb oldalra került, ezáltal gyorsabb és kényelmesebb a D3500 kezelése. Lényegében egy könnyebben kezelhető, kényelmesebb D3400-at kapunk nagyjából ugyanazért az összegért, így a modell biztos népszerűségre számíthat.
Kérem várjon!