Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Akcióhős - GoPro Hero 7

2018.09.24. 21:13
Címkék: hero7, gopro
Szerző: Wolf

Napokon belül megérkezik a hazai boltokba a GoPro legújabb zászlóshajója.

A GoPro bejelentette a legújabb akciókamera-generációját, a Hero 7-et. A zászlshajó Hero 7 Black mellett helyet kapott két pénztárcabarát verzió is, a Hero 7 Silver, illetve a Hero 7 White. A Black minden tekintetben az akciókamerák innovatív csúcsát jelenti, a Silver nagyjából a Hero 5 Black tudását hozza, a White pedig a nem rég bevezetett Hero utódjának tekinthető. A három modell bejelentésével együtt a gyártó a korábbi modellek gyártását be is szüntette, így a jövőben valószínűleg hasonló triumvirátusokban fognak érkezni az újabb GoPro modellek. Érdemes lecsapni egy jó ajánlatra annak, aki korábbi Hero modelleket akar beszerezni, mert ha elfogy a maradék készlet, már csak újakat lehet vásárolni.Az új Black GoPro számos újítást hoz az innovatív megoldásokat kedvelő vásárlóknak. Az kamera egy továbbfejlesztett, Hypersmooth fantázianevű digitális képstabilizátort kapott. A társaság alapítója, Nick Woodman, szerényen a világ legjobb belső kamerastabilizátorának nevezte az eszközt. A stabilizátor 4K/60 fps mellett is hibátlanul ki tudja simítani a mozgásokat.

A Black kivételesen jó minőségben tudja élőben a közösségi hálókra küldeni a videostreamet. Közvetlenül kapcsolódik a Facebook, Twitch, Youtube vagy Vimeo fiókunkhoz, később pedig további platformok is elérhetővé válnak majd. Megjelent a Timewarp, ezzel szép timelapse és hyperlapse videókat készíthetünk.

Újdonság még, hogy a kamera rendelkezik az okostelefonokra jellemző mesterséges intelligenciával. Felismeri az arcokat, a mosolyt, és valamelyest értelmezi is a képet. Ennek a Quikstories funkció automatikus jelenetkiválasztásában van szerepe. A felvételeink legjobb hangulatú részeiből automatikusan lesz egy okosan megvágott videónk is, ami automatikusan átvándorol a telefonunkra. 

A telefon összességében okosabb, ergonomikusabb és sokoldalúbb lett, ár-érték arányban mindenképp jó vételnek számít a konkurens termékekhez, és a korábbi GoPro generációhoz képest is.

Hero 7 Black

Hero 7 Silver

Hero 7 White

Max felbontás4K/60fps4K/30fps1080p/60fps
Állókép12 megapixel (HDR)10 megapixel (WDR)10 megapixel
Lassítás8x2x2x
Vízállóság10 méter10 méter10 méter
HAngvezérlésIgenIgenIgen
Cserélhető akkuIgenNemNem
GP1 processorIgenNemNem
Speciális funkciókHypersmooth, TimeWarp, Livestreaming, GPS, QuikStoriesGPS, QuikStoriesQuikStories


70 990 Ft
Nettó: 55 898 Ft
102 989 Ft
Nettó: 81 094 Ft
135 990 Ft
Nettó: 107 079 Ft
Kérem várjon!