Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Yulia Gorbachenko-Phase One XF IQ4 100MP Trichromatic teszt

2018.11.08. 08:15
Címkék: phaseone, iq4, xf, 100mp, trichromatic, teszt
Szerző: Karina

A Phase One kérésére Yulia most az XF IQ4 100MP Trichromatic kamerarendszerrel fotózott. Tesztelte az új tethering opciók előnyeit, valamint a Trichromaticus szenzort.

„ A Phase One minőségével sok lehetőség nyílik meg előttem. Tökéletes portrét készíthetek, de ha látok valami különlegest a bőrön, vagy egy arckifejezést ami tetszik, nagyíthatok a képen és kivághatom a részletet, úgy, hogy az még mindig fantasztikus minőségű.” Yulia Gorbachenko


„A Wifi tetheringel segítségével az inspiráló pillanatok nem vesznek el, hiszen nem vagyok a kábelek által korlátozva. Néha van egy olyan fény vagy kifejezés amit keresek, de ha nem tudok elég közelre jutni, vagy ha elfordulok, hogy megnézzem biztosan elérnek-e oda a kábelekkel, lemaradok ezekről a pillanatokról. A wifi tethering lehetővé teszi számomra, hogy szabadon mozogjak…” Yulia Gorbachenko„A 100 MP Trichromatic érzékelővel egy új színre emelhetem a munkáimat. A szín nem igényel sok utómunkálatot, mert már rendelkezik a szükséges gazdagsággal és telítettséggel…” Yulia GorbachenkoYulia Gorbachenko New York-i divatfotós aki eredetileg Ukrajnából származik. A digitális fotózás mesterképzését a School of Visual Arts (SVA)-ban szerezte. Dolgozott többet között a Vogue-nak, Harper's Bazaar-nak, Elle-nek, a Glamour-nak és az InStyle-nak is. Ügyfelei közé tartozik a Becca, Clinique, ColourPop, Essie, Garnier, GlamGlow, Guess, IL MAKIAGE, L'Oreal, Make Up For Ever, Maybelline.


Kérem várjon!