Vásároljon online vagy hívja a +36-1-808-9888-as telefonszámot!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Szintet lép a Capture One

2018.11.30. 16:37
Címkék: capture one
Szerző: Wolf

Megújult a Phase One RAW feldolgozó szoftvere. A sorban következő, 12-es verziószámú szoftver számos újítást hoz az elődjéhez képest.

Az új fejlesztések egyértelműen a felhasználók lehetőségeinek kibővítéséről, a nagyobb alkotói szabadságról szólnak. Ennek jó példája az, hogy a billentyűparancsok 12-es verzióban már teljes mértékben testre szabhatóak.

Mivel növekszik a felhasználók tábora, új plugin rendszert vezettek be. Ez megkönnyíti a külső fejlesztők munkáját, és azokét is, akik ilyen plugineket akarnak használni. Minden bizonnyal hamarosan sok ilyen új pluginnal találkozhatunk majd az interneten.

Fontos újítás, hogy már átmenetek is készíthetőek a áttetszőség maszkokban. Ez sokkal több kreatív lehetőséget, és meggyorsult munkamenetet jelent a kompozit képek létrehozásában.

A Capture One mostantól támogatja a Fujifilm filmszimulációs módját, és intelligens módon másolja a beállításainkat egyik képről a másikra - a szoftver saját döntéseit egy külön felületen manuálisan felülbírálhatjuk.

A Capture One minden frissítéssel eggyel közelebb kerül ahhoz, hogy fotókidolgozás Szent Gráljává váljon, így nem is csoda, hogy sokak szerint már most is az.  A szoftver a megemlítetteken kívül számos egyéb újítást is tartalmaz, érdemes frissíteni, kipróbálni, hiszen a Phase One nem csak  az úttörő fényképezőgépeivel formálja fotótörténelmet.
Kérem várjon!