Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Nikkor z 14-30 f/4 S

2019.01.08. 09:35
Címkék: nikkor, z, f/4, s
Szerző: Karina

Új Nikkor Z 14–30mm f/4 S teljes képes, rendkívül nagy látószögű objektív

A mai napon a Nikon bemutatja a Nikon Z tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezett legújabb tagját, a NIKKOR Z 14–30mm f/4 S objektívet. A NIKKOR Z 14–30mm f/4 S behúzható rendkívül nagy látószögű zoom objektív kompakt felépítéssel és ez *a világ első teljes képes, rendkívül nagy látószögű objektíve sík első objektívelemmel. Egyedi kialakításával szűrőtartók nélkül is alkalmas 82 mm-es szűrők használatához. A kompakt kivitelnek, a behúzható objektív mechanizmusnak és az időjárási körülmények ellen védő szigetelésnek köszönhetően kiváló társ lehet utazásokhoz. Az új NIKKOR Z optikai formulák használata, valamint az objektív és a fényképezőgép közötti gyors kommunikáció minimálisra csökkenti a nagy látószögű fényképezés során előforduló torzítást. Rendkívül éles és az f/4 rekesszel könnyen alkalmazkodik a különböző fényviszonyokhoz.Főbb jellemzők
Szűrőkkel kompatibilis: *A világ első rendkívül nagy látószögű objektíve, amely nehézkes szűrőtartók nélkül is alkalmas 82 mm-es szűrők használatához.
NIKKOR Z: A széles Nikon Z-bajonetthez tervezett objektív a kép teljes területén több fényt enged be.
S sorozat az optikai kivitel új dimenziója. Tükröződésgátló nanokristály bevonat. Egyenletes, csendes, összetett élességállító rendszer.
Testre szabható vezérlőgyűrű: Használható kézi élességállításhoz, (alapértelmezett), rekeszérték vezérléséhez (kiváló a videofelvétel közbeni íriszállításhoz) vagy expozíciókompenzációhoz.
Kiválóan használható videofelvételekhez: A rekeszállítás rendkívül csendes. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.
Kompakt és védett: A behúzható objektív mechanizmusnak köszönhetően ez a teljes képes, rendkívül nagy látószögű zoom objektív minimális helyet foglal el, amikor nincs használatban. Az alapos szigetelés megvédi a portól és a nedvességtől.
 
*A digitális fényképezőgépekhez készült cserélhető objektívek között, 2019. január 8. napján.
Kérem várjon!